- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rum.cájsz
tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap volt alkalmam beszélni a G9 teszjében szereplő úriemberrel, nem kifejezetten a G9 kapcsán.
Azt hiszem újabb projectet tervez fotózásilag, abban kért némi segítséget.
De ha már szóba elegyedtünk akkor rákérdeztem erre a tesztre is, mindez történt azután, hogy jjeahh megosztotta a videót. Enyhén szólva meg volt lepődve, hogy már kint van.
Szal ez nem egy bemutató erejéig tartott, hanem 10 nap éles bevetés volt, a Pana költségén, szettjével estébé.
Ahogy mesélt róla olyan érzésem volt mintha Ő lenne a Pana RobinWongja
Csak annyit mondott, hogy Pana G9 olyan volt mint a svájci bicska.
Ha jól sejtem akkor ez azt jelenti, hogy számára mindenre tökéletes.
Sőt kiemelte, hogy nem érezte magát frusztrálnak és egyszer sem gondolt arra, hogy akkor most jobb lenne a saját felszerelésével tolni. Teljesen elégedett volt mindennel.
Egyébként nem egy high-tech buzi, egy fontos prioritás van számára, hogy az adott szettel pályázatokra alkalmas képeket tudjon lőni.
Ez a felszerelés ami a videóban is szerepelt G9+200/2.8+100-400 hibátlan minden tekintetben.
Ha erről az oldalról nézzük akkor viszont nem biztos, hogy drága, de az már csak az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest