- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Én, ahogy gondolom más is, nézeget más topikokat is, ép most van a 470/480 topicban nagy dráma a személyeskedésről, vélt/valós sérelmekről, oda nem illő(nek vélt) nvidiás teszeterdményekről.. Szóval nem csak itt megy az óvoda.
Az oltással kapcsolatban meg csak anniyt, hogy anno emiatt hagytam ott a "kezdő fotósok képei" topicot, mert untam, hogy nula építő jeleggel folyamatosan oltogatnak a túristaképeim miatt. Itt még ilyet nem kaptam, igaz képeket se nagyon rakok be.
Én ritkán írok csak ide, de szerintem nem olyan vészes a társaság, tény, hogy elég belterjes és az őstagok jól elbeszélgetnek egymással, több esetben figyelmen kívül hagyva kommenteket, de szintén más topkokat alapul véve sajnos ez is "normális".Az én megoldási javaslatom a szakadás elkerülésére, hogy figyeljünk jobban egymásra, és képeljünk többet (igen jjeahh Te is, mert szeretem a képeidet).

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs