Hirdetés
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
frankstork
üzenetére
"Nem tudom, kérdezem!?"
Oké, kérdezd azt a téglalap alakú mezőt jobb oldalt fenn, amibe szürkével az van írva, hogy "gyorskeresés itt". Már többször végig lett beszélve.
Bár mondjuk ez a Sony APS-C vs m4/3 is, mégis újra és újra felhozzák egyesek...---
Mint korábban említettem, az EM5-ösömön a szerviz-menüben megjelent a 8222-es hibakód, de erről semmit nem találtam a neten; és már lehet, hogy régóta ott volt, mégis látszólag működött minden.
Most nemrég videófelvétel közben pár mp. után mintha befagyott volna (kimerevedett a kép, mint amikor leállítod a felvételt, de sokkal tovább tartott). Kikapcsoltam, vissza, működik. Következő snittnél megint pár mp. után befagy, a normál videó-leállításhoz képest kb. 3x annyi idő merevség után visszatér a normál állapotába, és utána megy. Majd később mégegyszer megállt pár mp. múlva (6-16 mp közti hosszokról van szó).
Wétéef.
Túlmelegedés biztos nem lehet, elég hűvös volt. Akku is cserélve volt közben. Régebben is előfordult már 1-2x, de akkor egy alkalommal csak 1x játszotta el ezt.
Gondolom más se látott még ilyet?
Neten is keresgélek, de a keresőszavakra nem sok releváns találatot dob...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest