- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Hali!
Az m10 mellett az m5 is szóba jött nálam használtan. A focus peaking hiánya nem tudom mennyire lehet fájó manuális obiknál ha az m5-öt venném... Ellenben meg ott az 5 tengelyes stabi a 3 helyett, bár szerintem a 3 is korrekt lehet, videózásra egyáltalán nem használnám. Olvastam még a belenagyításról is a focus peaking helyett, az hogy működik pontosan? A kijelzőn vagy a kukucskában kell ezt elképzelni?
(bár sejtem, hogy az előbbi) Illetve a focus peaking a kukucskában is működik, vagy csak a kijelzőn? (m10-nél) [És igen, néztem videót, hogyan lehet m5-re hekkelni focus peakinget art filterrel
]Az oly 14-150 (a régebbi, nem a II-es) ára használtan most kb mennyi lehet? Az m5-nek olyan 80-100-at tippelnék reálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(bár sejtem, hogy az előbbi) Illetve a focus peaking a kukucskában is működik, vagy csak a kijelzőn? (m10-nél) [És igen, néztem videót, hogyan lehet m5-re hekkelni focus peakinget art filterrel
]