Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Tin-Shield kolléga (akinek tényleg köszönöm, hogy mágnesként talál meg, mindenféle fotós topicba, hogy segítség jelleggel reagáljon minden felmerülő kérdésemre!
) által ajánlott LX100-at nézegettem mindenes gépnek. Emberek én holt hülye vagyok a fotózáshoz, de ez a masina besza-behu. Minden oldal csak dícséri, szerintem ez lenne az a gép, amit mindig, mindenhol tudok használni családi események környezeteiben. Videóban 4K-t lekonvertálva fHD-ban annyira szép hogy vagy 20 filmet néztem meg YT-n csak hogy gyönyörködhessek. Szerintem a több éve letett Canon S3 IS gép ideális utódjaként tudom elképzelni, ráadásul én azt mondom erre lehet mondani hogy több évig kiszolgálna.Egyedül az ára amitől bőghetnékem van! Ennyi pénzért anyukámnak majdnem egy konyhabútort veszek....Bár ajánlották az Edigital-t is ahol 0% thm-el megvehető... Kérdés hogy megéri-e? Úgy értem 220K-ért van-e jobb alternatíva amivel LEGALÁBB ilyen Lx100 tudást kihozok? Tin szerint igen, mert az üveg elégg premiumnak számít. Ti mit mondotok? Várjak még vele, mert lejjebb fog menni az ára? Bár így is 1 éves modell, nem tudom számít-e.
Előre is thx...

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) által ajánlott LX100-at nézegettem mindenes gépnek. Emberek én holt hülye vagyok a fotózáshoz, de ez a masina besza-behu. Minden oldal csak dícséri, szerintem ez lenne az a gép, amit mindig, mindenhol tudok használni családi események környezeteiben. Videóban 4K-t lekonvertálva fHD-ban annyira szép hogy vagy 20 filmet néztem meg YT-n csak hogy gyönyörködhessek. Szerintem a több éve letett Canon S3 IS gép ideális utódjaként tudom elképzelni, ráadásul én azt mondom erre lehet mondani hogy több évig kiszolgálna.