Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Macrodroid
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Soha nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenkinek más a nézőpontja, másak az igényei, ezt el kell fogadni, ezért ne jelentsük ki semmire csak úgy, hogy sz*r, ezért volt pár napja a mitakonos vita is... nálam soha nem fagyott még a gh2, de ha egyszer lefagyna meló közben sem esnék kétségbe, mert meló és meló között is van különbség, ha te esküvőt fotózol az nagyobb felelősséggel jár, elismerem, én rendszerint koncerteket-fesztiválokat fotózok, ami már alapból nem olyan macera ilyen szempontból, főleg úgy nem, hogy általában vagy a családom bandája zenél, vagy mi szervezzük az egészet. Most még amatőr vagyok legalábbis videóban, de hosszú távon megéri nekük is, nekem is, mert én velük megtanulok videózni, tapasztalatokat gyűjtök anélkül, hogy gond lenne ha elszúrok valamit és az összes felszerelést amit megvesznek idővel erre a célra ingyen használhatom, mintha az enyém lenne. Nekük meg lesz egy házi saját testreszabott videósuk, aki mindíg kéznél van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest