- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyébként tegnap nyomkodtam egy x100-ast pár percig. érdekes volt nagyon. a váz anyagai, építési minősége elképesztően fantasztikus, húúúú! ugyanennyire szar a hátsó tárcsa a benne lévő ok gombbal, mintha vmi kompaktról szalajtották volna, kínos a kontraszt a vázhoz képest. az evf elég sutának hatott, az oly vf-2 sokkal jobb. viszont akárki akármit mond a hibrid mód fantasztikus volt. persze, közelre nem, de távolra... kristálytiszta, hatalmas, gyönyörű ovf, tényleg ló nagy képe volt, d300-nál nem éreztem ilyet közel sem. annyira nagy, hogy a kukucska lyuka nem is elég nagy hozzá, nemigen tudom belátni az egészet (nincs szemüvegem). tipikusan fujis-bugos dolog, ahogy az egész menüje is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GTA V
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs