Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként a "koros" E-PL5 garija körül is nagy kavarás van.
A bolt (Euronics) 2 év magyar garanciával hirdeti. De magyar gari papír nincs a dobozban. Csak világ garancia amin magyarul 1 év szerepel. + Egy angol nyelvű reklám WEB linkkel hogy reg után 2 év+6 hónap garancia esz a készülékre. WEB link nem működik
De a központi Olympus honlapon regisztrálva a készüléket megadta a 2 év +6 hónap garanciát, sőt a 2 mellékelt objektívre 3 évet adott!
Írtam a magyar Olympusnak, először azt mondák a világ garis papírral csak 1 évet adnak. Mart amikor írtam, hogy is van ez, amikor a céhnél regisztrálva 2+6 hónapot kapok... Azt írtak, igen... akkor annyi van rá.Majdnem olyan kavarás van , mint az Apple világ gari hosszabbításnál, azt is hiába vettem, magyar lakcímre nem engedte beregisztrálni...barátom osztrák címére simán elfogadta és kis hazánkban is lehetett érvényesíteni az után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vigneau interaktív lokálblogja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De a központi Olympus honlapon regisztrálva a készüléket megadta a 2 év +6 hónap garanciát, sőt a 2 mellékelt objektívre 3 évet adott!