- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Már megint write-only-ban vagy

Sokan, mondanám a fél társaság. Nálam nem csak egy palacsintával: a 20-as rajta, a 9-18 és a 45 mellette. Decathlonos nagyobb övtáska, utólag sk polifoamból vágott párnázással.Más, volt-e már másnak is ilyen?:
Tegnap mentem fel a hegyre, éreztem, hogy jó kis vihar készülődik, gondoltam jól megképelem ezt is. Már csak fent vettem észre, hogy az időzítős távkioldóba elfelejtettem elemet vinni; sebaj, workaround: shutter delay 2s, delayes lassú sorozat. Állítok rekeszen, ISOn, stb. Bár a 12-50-nel a gép időjárás-álló, de azért húzok rájuk egy zacsit. Indul a móka, távkioldó hold-ra, klikanyik.. klikanyik.. klikanyik... Rámolok, majd én is nézem a vihart, klikanyik.. klikanyik.. klikk. He? Gép live viewt mutat, tehát nem képel. Megtört a távkioldó kábele? Kiugrott a holdból? Nem, a gép önmagától elállítódott: sorozat helyett egyes (ezért nem lő tovább), más rekesz, más ISO. Wétéef?? Gyorsan visszaállítom, kioldót újra benyomom, de egy perc múlva csont ugyanezen értékekre magától átáll.
Szóval nem csak jól megáztam, de még használható videó se lett belőle, és fogalmam sincs, hogy mitől állítódott el
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motoros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest