Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Már megint write-only-ban vagy

Sokan, mondanám a fél társaság. Nálam nem csak egy palacsintával: a 20-as rajta, a 9-18 és a 45 mellette. Decathlonos nagyobb övtáska, utólag sk polifoamból vágott párnázással.Más, volt-e már másnak is ilyen?:
Tegnap mentem fel a hegyre, éreztem, hogy jó kis vihar készülődik, gondoltam jól megképelem ezt is. Már csak fent vettem észre, hogy az időzítős távkioldóba elfelejtettem elemet vinni; sebaj, workaround: shutter delay 2s, delayes lassú sorozat. Állítok rekeszen, ISOn, stb. Bár a 12-50-nel a gép időjárás-álló, de azért húzok rájuk egy zacsit. Indul a móka, távkioldó hold-ra, klikanyik.. klikanyik.. klikanyik... Rámolok, majd én is nézem a vihart, klikanyik.. klikanyik.. klikk. He? Gép live viewt mutat, tehát nem képel. Megtört a távkioldó kábele? Kiugrott a holdból? Nem, a gép önmagától elállítódott: sorozat helyett egyes (ezért nem lő tovább), más rekesz, más ISO. Wétéef?? Gyorsan visszaállítom, kioldót újra benyomom, de egy perc múlva csont ugyanezen értékekre magától átáll.
Szóval nem csak jól megáztam, de még használható videó se lett belőle, és fogalmam sincs, hogy mitől állítódott el
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest