Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madgie
üzenetére
De ha adná 3-400e magyar Forintért, azt mondanám, uff, béka lenyelve, Sony meg mondaná, hogy srácok, jó lett VOLNA, de ELCSESZTÜK a raw-t, ergo szarért hugyért adjuk, hogy pörögjön, e van, profitot nem sokat hoz, de a semminél több.De nem. Az A7R II konkrétan aranyáron fog kijönni egy kompromisszumos obiparkkal (mondjuk én megtaláltam a főbb darabjaimat benne) - és egy szétcseszett RAW-val. Wáááh. Ezek tuti kapnak vmi kenőt CaNikontól, ami több, mint amit kaszálnának a vázzal, ha rendes raw-ja lenne
Épeszű Sony-s mérnök szerintem ott ordított volna a buta managementnek, hogy hééééé, nemááááár ... 
@ Merci: ezen múlik. Mármint most így lehet kövezni, de tényleg. Akkor is, ha ismét csak vagy 20 képet csinálok 42 megapixelen és nem többet. (Bár egy ilyen pontos AF-el, kereken 50%-al
kevesebbet berázó mechanikával lehet többet lőnék, azaz lőttem volna, ha).. Buták, na. Miféle marketing az, ami egy ilyen váznál ilyen algoritmusonra rábólint, hogy de jó, pár megával kisebbek így a fájlok. Ütném a fejét a betonfalba, orrába tolva a korábbi évek pénzügyi bukó Exceleit kinyomtatva, törölje fel azzal. Huh, szar CEO lennék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Back-illuminated überisten duplastabis AA filter nélküli nemberázós csilivili váz és a raw...

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Iqos cigaretta
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha adná 3-400e magyar Forintért, azt mondanám, uff, béka lenyelve, Sony meg mondaná, hogy srácok, jó lett VOLNA, de ELCSESZTÜK a raw-t, ergo szarért hugyért adjuk, hogy pörögjön, e van, profitot nem sokat hoz, de a semminél több.
Épeszű Sony-s mérnök szerintem ott ordított volna a buta managementnek, hogy hééééé, nemááááár ... 
kevesebbet berázó mechanikával lehet többet lőnék, azaz lőttem volna, ha).. Buták, na. Miféle marketing az, ami egy ilyen váznál ilyen algoritmusonra rábólint, hogy de jó, pár megával kisebbek így a fájlok. Ütném a fejét a betonfalba, orrába tolva a korábbi évek pénzügyi bukó Exceleit kinyomtatva, törölje fel azzal. Huh, szar CEO lennék
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)