Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eM'82

    addikt

    válasz hibavissza #60026 üzenetére

    az a baj, hogy én ezt a gépet nemigen tervezem lecserélni egyhamar, s pont ezért igyekszem olyat választani ár/érték arányban, amely megfelel az igényeimnek (sőt). A G5/G3 speckóit elnézve valóban nem nagy a különbség, azonban a fejlettebb videóopciók + wifi(NFC) számomra vonzóak.
    Tudom, hogy őrültségnek hangozhat (annak fejében, hogy pénzt szeretnék spórolni (egy fixobira)), de nemigen szeretnék használt gépet venni. Valahogy szeretem első pillanattól én birtokolni a kinézett kütyüt (teló, fejhallgató, bármi...). Több "project" fut egyszerre, telócsere, pc felújítás, így próbálom okosan (újat, ár/érték arányban) rakosgatni a pénzemet.
    Mindettől függetlenül várok még 1-2 hetet, s figyelem, hogyan alakulnak az árak. Neadj'Isten sikerül egy Oly E-M10-est alig használtan (alacsony exposzámmal) kitobival, bőven garival, 150-160 körül levadászni akkor arra lecsapok.
    Nem vagyok szemüveges, s az EVF-re szükségem volna + vakura is (néztem a Olympus PEN E-PL7-est).

    MLaca + Schanyee:
    Az amcsis amazonárakról már réges rég letettem. Bármennyire csábítóak, nem tudom behozatni. Ellenben angliából (szinte) bármikor. Durván meglepődtem a co.uk-s áraikon.

Új hozzászólás Aktív témák