- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
az a baj, hogy én ezt a gépet nemigen tervezem lecserélni egyhamar, s pont ezért igyekszem olyat választani ár/érték arányban, amely megfelel az igényeimnek (sőt). A G5/G3 speckóit elnézve valóban nem nagy a különbség, azonban a fejlettebb videóopciók + wifi(NFC) számomra vonzóak.
Tudom, hogy őrültségnek hangozhat (annak fejében, hogy pénzt szeretnék spórolni (egy fixobira)), de nemigen szeretnék használt gépet venni. Valahogy szeretem első pillanattól én birtokolni a kinézett kütyüt (teló, fejhallgató, bármi...). Több "project" fut egyszerre, telócsere, pc felújítás, így próbálom okosan (újat, ár/érték arányban) rakosgatni a pénzemet.
Mindettől függetlenül várok még 1-2 hetet, s figyelem, hogyan alakulnak az árak. Neadj'Isten sikerül egy Oly E-M10-est alig használtan (alacsony exposzámmal) kitobival, bőven garival, 150-160 körül levadászni akkor arra lecsapok.
Nem vagyok szemüveges, s az EVF-re szükségem volna + vakura is (néztem a Olympus PEN E-PL7-est).MLaca + Schanyee:
Az amcsis amazonárakról már réges rég letettem. Bármennyire csábítóak, nem tudom behozatni. Ellenben angliából (szinte) bármikor. Durván meglepődtem a co.uk-s áraikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs