Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz totálkezdő #58869 üzenetére

    Szerintem arra utalt, hogy mivel kilóg beleakadhat ez-az, ami árthat a mozgatórendszernek, DE míg a szűrő állandóan rajta van, így állandó ez a(z elvi) veszély, addig a DCR-250-et csak addig rakod fel amíg használod, aztán leszeded egy mozdulattal.

    Én 2 évig használtam egy konkrét 20/1.7-et és bár nem vagyok egy makró-huszár, de hébe-hóba azért felkerült rá a DCR-250 és semminemű változást nem észleltem sem AF-lassúságsebesség, se pontosság terén, traktor hang is ugyanannyi volt új korában, mint amikor eladtam.

    Egyébként ez a szűrős dolog örök hitvita, nem érdemes feszegetni, van aki igényli és van aki nem. Szimplán meg kell kérdezni, hogy az olcsóbb, de minőségi palettáról ki mit és honnan javasol beszerezni (akár az obis - vagy ha van ilyen a szűrős - topicban) és akkor kisebb az esélye, hogy hitvitát generálsz :)

    Én tudom, hogy bénázom és toltam már bele makrózásnál a kiálló ágvégbe az obit, ha nincs rajta szűrő lehet karcolja a frontlencsét, így csak a polár szívott. Ugyanakkor van aki azt mondja, hogy a mai bevonatok a frontlencséken olyan kemények, hogy alig lehet megsérteni őket.
    Passz, majd Roboter vagy madgie mint lencseszakik talán megmondják mi ezzel a szitu :U

    A hozzászólás ablakban van egy "Link" gomb, ha arra kattintasz és oda másolod be a képek linkjét nem lesz ilyen ronda, és akár szöveget is írhatsz a standard link felirat helyére.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák