Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
totálkezdő
üzenetére
Szerintem arra utalt, hogy mivel kilóg beleakadhat ez-az, ami árthat a mozgatórendszernek, DE míg a szűrő állandóan rajta van, így állandó ez a(z elvi) veszély, addig a DCR-250-et csak addig rakod fel amíg használod, aztán leszeded egy mozdulattal.
Én 2 évig használtam egy konkrét 20/1.7-et és bár nem vagyok egy makró-huszár, de hébe-hóba azért felkerült rá a DCR-250 és semminemű változást nem észleltem sem AF-
lassúságsebesség, se pontosság terén, traktor hang is ugyanannyi volt új korában, mint amikor eladtam.Egyébként ez a szűrős dolog örök hitvita, nem érdemes feszegetni, van aki igényli és van aki nem. Szimplán meg kell kérdezni, hogy az olcsóbb, de minőségi palettáról ki mit és honnan javasol beszerezni (akár az obis - vagy ha van ilyen a szűrős - topicban) és akkor kisebb az esélye, hogy hitvitát generálsz

Én tudom, hogy bénázom és toltam már bele makrózásnál a kiálló ágvégbe az obit, ha nincs rajta szűrő lehet karcolja a frontlencsét, így csak a polár szívott. Ugyanakkor van aki azt mondja, hogy a mai bevonatok a frontlencséken olyan kemények, hogy alig lehet megsérteni őket.
Passz, majd Roboter vagy madgie mint lencseszakik talán megmondják mi ezzel a szitu
A hozzászólás ablakban van egy "Link" gomb, ha arra kattintasz és oda másolod be a képek linkjét nem lesz ilyen ronda, és akár szöveget is írhatsz a standard link felirat helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Godox X2T-O vakukioldó (teljesen új)
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest