Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • theporcupine

    tag

    válasz MC Pite #52901 üzenetére

    Értem én, de mégsem értek egyet vele egészen. Gyerekként kattintgattam szüleim Pajtás gépével. Egy hónap múlva meg megtudtam, hogy semmi, vagy néhány homályos folt van a képeken. Nem is csináltam több képet két tekercsnél. Most csinálok több fotót, kipróbálok több dolgot. Egyből látom, ha nagyon rossz, de a jobbakból otthon ki tudom választani a még jobban sikerültet. Látom, mi nem lett jó és tudok akár helyben korrigálni (ha nem szalad vagy repül el a téma). Aki keresi azt az egy kockára való jó expót, az sok dologról le is marad közben. Más megközelítés.
    A családi, utazási képek készítői meg egy másik történet. Az nem művészet, nem szól kompoziciókról, csak emlékrögzítés. Abba nem kell többet beleerőltetni.
    Az igaz, hogy a sok gyom között nehezebb kitűnni, de ennek is van jó oldala, mert amíg az elit csinált csak képet, adig a saját gyatra képét is el tudta adni értékként. Pl. itt vannak a gyors kamerák. Elég drága cuccok. Milyen filmeket csinálnak akik meg tudják venni. Puskával átlőtt alma. Húúú!!! Nem egy értékes tartalom. De ha mindenki eléri, akkor már ezzel nem lehet jani valaki, mert ezer és ezer ilyen film van. Akkor már valami értékesebbet kell felmutatni.

    https://www.flickr.com/photos/nomorethanwaves/

Új hozzászólás Aktív témák