- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
nord_ #4858: a 20-as pana szerintem csak képen sugall időtálló masszivitást, kézbe véve valahogy nem érzem arányosnak az árcédula hosszával. ha vasból gyúrnák talán igaz lenne rá. (a képminőség viszont maximálisan kárpótol.)
FEDman #4863: ezzel teljes mértékben egyetértek.
madgie #4891: a G2-n is ronda, olyan furán vékonynak hat rajta... szúnyog.
a kattogás nálad is random, vagy állandó?
parci #4934 : egyedi megrendelésre biztos csinál neked az olympus egy nex7 alakú vázat... a gh2 szenzorával.
a felsoroltakból nekem a nikon rawok mérete hiányzik. 7-8mega egy 10mp-es kép. panánál 13-14mega egy 12 mp-es. 
Tulku #4931: ha csak a méret/fogás alapján kellene választani, a j1-re voksolnék. a gf3 fogásra semmilyen a gf1/2-höz képes, az epm1-nek meg egyenesen nincs fogása (szigorúan szubjektív).
de amin a legjobban meglepődtem, az a v1-es nikon... borzalmas a fogása. egy fehér gáztűzhely-zománcfestékkel bevont példányhoz volt szerencsém. a váz vastagsága oké, nagyon robosztus, egyben van. az evf/lcd képe is baromi szép, de ezzel a fényes fém burkolattal iszonyatos.
FEDman #4961: néhány pohár után szerintem soft focus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a kattogás nálad is random, vagy állandó?