Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Ez - sajnos - teljes mértékben igaz... Olyan árak vannak, hogy azonnal le kell ülnöm, hogy össze ne essek rémülettől. Pl. a Pana Fisheye még mindig méregdrága. A 7-14-ről meg ne is beszéljük. Nem tudom, ki engedheti meg magának. 350ezer körül kapni Mo.-n. Én max. (és tényleg max.) a felét adnám érte: még úgyis erősen kellene gondolkodnom, hogy biztosan megéri-e.
Ezzel kapcsolatos kérdésem is lenne. Ez a Samyang 7.5mm Fisheye kapható lesz valaha Mo.-n? Vagy ne is álmodjak róla? Vagy, ha lesz is, akkor erősen túlárazva?
Ebay-en találtam egyet: Lengyelo. 270 GBP ~ kb. 100k HUF
Valaki rendelt már esetleg Ebay-en keresztül obit, akár Lengyelországból. Ne kövezzetek meg, én nem vagyok jártas a külföldről rendelésekben. Lehet, hogy triviális, és teljesen természetes; csak még nekem nem, hisz nem csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest