- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
"Én azért megvárnám a teszteket, sokat érünk el a hiperszuper objektívvel, ha tájfotón kívül bármire használhatatlan lesz az autofókusza."
Jó, de nekem kb. pont arra kellene
Tényleg másodgép, azazhogy amikor bóklászom az erdőben vagy a városban, akkor ne kelljen már mindig a fő gépen lévő obikat cserélgetni, hanem legyen valami "általános" (és 2 db m4/3 vázat nem szeretnék) Már régóta gondolkozom mi lenne az ideális kompakt másodgép, hogy inkább a nagy zoomátfogás (szuperzoom helyett) mint a stylus 1, vagy inkább legyen pici mint az rx100 (mert azt meg bárhová, bármilyen koncertre vihetem, zsebben), de az árukhoz képest valahogy még nem fogtak meg. De itt most relatíve nagy szenzor elég fényerős obival (nyilván a tesztek még kimutathatják hogy középszerű minőség), nem hatalmas, és ehhez mérten nem drága... szóval minimum egy áresést kivárok mert nem létkérdés hogy legyen másodgépem, de év vége felé ez nálam komoly esélyes a vételre.
(és mivel itt nem olyan nagy a zoom-tartomány, itt még az elektronikus zoomot is jobban el tudom viselni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg másodgép, azazhogy amikor bóklászom az erdőben vagy a városban, akkor ne kelljen már mindig a fő gépen lévő obikat cserélgetni, hanem legyen valami "általános" (és 2 db m4/3 vázat nem szeretnék) Már régóta gondolkozom mi lenne az ideális kompakt másodgép, hogy inkább a nagy zoomátfogás (szuperzoom helyett) mint a stylus 1, vagy inkább legyen pici mint az rx100 (mert azt meg bárhová, bármilyen koncertre vihetem, zsebben), de az árukhoz képest valahogy még nem fogtak meg. De itt most relatíve nagy szenzor elég fényerős obival (nyilván a tesztek még kimutathatják hogy középszerű minőség), nem hatalmas, és ehhez mérten nem drága... szóval minimum egy áresést kivárok mert nem létkérdés hogy legyen másodgépem, de év vége felé ez nálam komoly esélyes a vételre.