Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RCTiv

    tag

    Sziasztok!

    Nagy dilemmában vagyok, régóta kattogok egy oly epl-2-n de péntektől 79990-ért akciós lesz az egyik boltban az epl-1. Segítsetek nekem, érdemes kb 110-ért (külföldi beszerzés lenne, ami kicsit parás, szállítás, ilyenek) a 2-est megvenni, vagy nincs akkora különbség a két gép között, hogy megérje a plusz 30-at? ami a 2-es mellett szól az a kijelző és az elvileg gyorsabb AF a II-es obival, ami az 1-es mellett az meg az,hogy olcsó és itthon boltból lehetne megvenni.
    Én a kompaktok világából jövök, és teljesen (nem fotós célú) átlagos felhasználásra szeretném, valószínűleg kitobival és slussz passz :)) azért tévedtem ide, mert eredetileg a csúcskompaktok között nézelődtem, de lassan ugyanolyan árban azért sokkal nagyobb érzékelőt kapnék az 1/1.6 körüli csúcskompaktoknál......
    A kérdésem igazából az, hogy szobában felkapcsolt lámpánál még megbízhatóan használható-e egy ilyen epl1-es mert ugye a családi programok zöme ilyen környezetben zajlik.
    Ja és bejött még a képbe a samsung nx11 is, ezer tesztet olvastam már, de nem annyira tudok dönteni, a samunál ugye az apsc érzékelőt lehúzza a gyengébb minőségű kitobi, de akkor is komolyabb gépnek tűnik, mint az epl1.
    videó nem annyira fontos, a 720p nekem elég, és a méret sem lényeges, mert ezeket úgysem lehet zsebrevágni, akkor meg tökmindegy pár mili ide vagy oda, és nagyméretű fotókat sem tervezek nyomtatni.....

    ja és mégvalami, jpegben fotóznék, nem akarok utómunkázni, ezért is gondolkodtam olyban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák