- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
nekem úgy tűnik eléggé torzít, ami persze javítható, portréhoz túl éles a háttered, ami gondolom nagyobb gyútávval, nyitottabb rekesszel, stb, szintén megoldható, pl a legelső csajosnál 40mm/f5.80-at mutat az exif info, a másodiknál full nyitott a rekeszed, de 12mm-en komponáltad...jó, csak szövegelek, talán én vagyok itt a legamatőrebb, és ezek a képek is biztosan azért ilyenek, amilyenek, mert nem manuálban csináltad
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...(#25543) HollyBoni: végre feltöltöttél pár helios-portrét

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...