- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
nekem úgy tűnik eléggé torzít, ami persze javítható, portréhoz túl éles a háttered, ami gondolom nagyobb gyútávval, nyitottabb rekesszel, stb, szintén megoldható, pl a legelső csajosnál 40mm/f5.80-at mutat az exif info, a másodiknál full nyitott a rekeszed, de 12mm-en komponáltad...jó, csak szövegelek, talán én vagyok itt a legamatőrebb, és ezek a képek is biztosan azért ilyenek, amilyenek, mert nem manuálban csináltad
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...(#25543) HollyBoni: végre feltöltöttél pár helios-portrét

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...