- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
nekem úgy tűnik eléggé torzít, ami persze javítható, portréhoz túl éles a háttered, ami gondolom nagyobb gyútávval, nyitottabb rekesszel, stb, szintén megoldható, pl a legelső csajosnál 40mm/f5.80-at mutat az exif info, a másodiknál full nyitott a rekeszed, de 12mm-en komponáltad...jó, csak szövegelek, talán én vagyok itt a legamatőrebb, és ezek a képek is biztosan azért ilyenek, amilyenek, mert nem manuálban csináltad
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...(#25543) HollyBoni: végre feltöltöttél pár helios-portrét

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...