- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88
üzenetére
nekem úgy tűnik eléggé torzít, ami persze javítható, portréhoz túl éles a háttered, ami gondolom nagyobb gyútávval, nyitottabb rekesszel, stb, szintén megoldható, pl a legelső csajosnál 40mm/f5.80-at mutat az exif info, a másodiknál full nyitott a rekeszed, de 12mm-en komponáltad...jó, csak szövegelek, talán én vagyok itt a legamatőrebb, és ezek a képek is biztosan azért ilyenek, amilyenek, mert nem manuálban csináltad
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...(#25543) HollyBoni: végre feltöltöttél pár helios-portrét

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én is általában utólag veszem észre, raw feldolgozás közben, hogy ezt meg azt nem úgy kellett volna, fotózás közben meg mostanában valahogy mindíg elfelejtek minden tudományt, és csak kattogtatok...
még szerencse, hogy a manuál üvegek igénylik a kézi beállításokat, meg némi koncentrációt...