- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
A K bajonett esetében a blendét is a váz mozgatja mechanikusan. A teljes kompatibilitáshoz tehát mechanikus blendevezérlés és AF motor kellene a vázba/konverterbe. Ezek nélkül kompromisszumot kell kötni a használatkor. A másik megoldás a rekeszgyűrű lenne, csakhogy az újabban kiadott Pentax objektíveken nincs már rajta. Emiatt én max. konvertert tudok elképzelni, valószínűleg horror áron (ld. a teljes funkcionalitású Novoflex EOS-m4/3 árára gondolni, kb. 700 EUR, ha jól emlékszem).
Aztán még nem is esett szó arról, hogy milyen lenne pl. az AF sebessége (ld. 4/3 objektívek m4/3 vázakon), stb. Én nem látom értelmét a kompatibilitás erőltetésének, ahogy mutattam, én is használok adapteres PK obit, de csak addig, míg meg nem jelenik a natív NX változat, aztán el fogom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs