Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz FEDman #15430 üzenetére

    Bázz... asszonynak kicsi kell, neki nem baj, sőt, feltétel. Azt a vonalat törölhetjük hogy a saját bridgemet egy cserélhető ojjektíves vasra cserélném, mert nekem kellene hogy 'nagy' legyen.

    ZX-1-et is néztem, ez legalább jól sikerült (canonban (G11) nagyot csalódtam, pedig átnézeti meg markolat miatt az lenne az ideális) 'nagy'szenzoros kompakt, de még elég drága. Persze ha hozzáveszem hogy mennyivel drágább az X10, és mennyivel többet nyújt, akkor a használt árbeni 10-15 ezer különbséget már rátolom, azon nem múlik.
    Lenne olyan ár amiért elcsábulnék a ZX-1re, max 60 papír körül. Én az üveggyöngyöket és a kiadás évét nem akarom megfizetni, a képminőség+használati élmény faktor ami számít (meg sajnos a méret mert már ezer éve kapott volna ropiért egy S6500fd-t :D ). Tehát jó, tudom hogy 115 újonnan, ez használtan is 80-90 körül lesz itthon, (nem látok épp) ami 20-30al több mint amiért az S10fs-t vesztegetik; ez az én értékrendemben nehezen összeegyeztethető.

    Úgy indultam neki hgoy 2010ben kijött egy csomó ilyen gép, szinte az összes gyártótól, és halványan úgy rémlett hogy az LX3/LX5, meg a P7000, meg a Canon G széria, meg a samu EX-1 és társaik milyen faszák... aztán megnézem őket jobban, meg a mostani Sony W170hez hasonlítom és hátizé... ami pincurit is jobb, már 70-80felett van használtan is, noooormálisak? Nu, ennyiért meg vannak kis milc-ek is, amik meg jellemzően jobbak, így kanyarodtam ebbe a topikba.
    Párom nem olyan bonyolultan választ gépet mint én, de nem szeretne csak előre lépni, a kettőt előre egyet hátra nem pálya - ismerjük milyen az amikor életünk párja nem elégedett valamivel és morcos hogy ezért kellett a jó kis régi gépét lecserélni erre a ***ra?
    :R

    szerk: És ti komolyan külön cipelnétek egy EM5+14-150hez pl külön vakut amior ez már q**a elég nagy ahhoz hogy belefért volna bőven a vaku? Mert hogy párom nem hordozná az 10000% :). De szerintem ti sem ;) Az meg már pont az i-re hogy ha külső vakut adnak, a tökömért nem forgatható? :( Második pont az i-re hogy így is a kamu prizma dudorodik mint állat, milyen táskába rakod be úgy hogy rajta a vaku? Régen buktad a kis váz előnyét...

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák