Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Köszi mindenkinek a sok javaslatot!
Amit meglett ma az egy Olympus 45mm F1.8. Beszereztem egy Panasonic 35-100mm-t is (ez csak az ára miatt, mert iszonyúan olcsón jutottam hozzá, ráadásul szinte új), amivel ki tudja lehet még barátok leszünk. Ha mégsem jön be akkor keresek másik zoom obit. MOst megnézegettem, hogy prime obinak melyik lenne a legjobb, de nekem egyelőre a 20mm tetszik leginkább. A 17 vagy 18mm túl széles, míg a 25mm már szűknek tűnik. A Panasonic 20mm f1.7-re sokan panaszkodnak, hogy nagyon lassú az AF, és ha mozgó célpont van, akkor simán le lehet maradni róla. Ez valóban így van, vagy inkább költői túlzás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit meglett ma az egy Olympus 45mm F1.8. Beszereztem egy Panasonic 35-100mm-t is (ez csak az ára miatt, mert iszonyúan olcsón jutottam hozzá, ráadásul szinte új), amivel ki tudja lehet még barátok leszünk. Ha mégsem jön be akkor keresek másik zoom obit. MOst megnézegettem, hogy prime obinak melyik lenne a legjobb, de nekem egyelőre a 20mm tetszik leginkább. A 17 vagy 18mm túl széles, míg a 25mm már szűknek tűnik. A Panasonic 20mm f1.7-re sokan panaszkodnak, hogy nagyon lassú az AF, és ha mozgó célpont van, akkor simán le lehet maradni róla. Ez valóban így van, vagy inkább költői túlzás?