Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Ha utazáshoz akarsz összerakni egy szettet, az sajnos csak a gyakorlatban fog kiderülni hogy megfelel-e az elvárásaidnak. Néhány éve hasonló cipőben jártam, hónapokig olvasgattam mire összeraktam a számomra tökéletesnek tűnő utazó szettet. M10II, 12-40, 40-150, 45/1.8, 17/1.2, kis Godox vaku, mindez épp belefér a Peak Design 5literes kis táskájába. Aztán a két hónapos "próbaút" után a hosszabb (fél éves) útra végül csak a vázat és a 12-40-et vittem. Vettem hozzá egy olyan puha tokot amibe obival pont belefér, meg útközben még egy 20/1.7-et ha kis méret és nagyobb fényerő kell, de az esetek 95%-át meg lehetett oldani az alapzoommal. A 12-40pro képe annyira jó, hogy ahhoz már sokat nem tudsz hozzátenni fixekkel sem, csak fényerőt meg kis méretet-súlyt nyersz.
Pár kép hogy milyen témákra kerestem felszerelést: [link]Tl;dr nagyon ember- és helyzetfüggő hogy kinek milyen objektívpark kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest