Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Ha utazáshoz akarsz összerakni egy szettet, az sajnos csak a gyakorlatban fog kiderülni hogy megfelel-e az elvárásaidnak. Néhány éve hasonló cipőben jártam, hónapokig olvasgattam mire összeraktam a számomra tökéletesnek tűnő utazó szettet. M10II, 12-40, 40-150, 45/1.8, 17/1.2, kis Godox vaku, mindez épp belefér a Peak Design 5literes kis táskájába. Aztán a két hónapos "próbaút" után a hosszabb (fél éves) útra végül csak a vázat és a 12-40-et vittem. Vettem hozzá egy olyan puha tokot amibe obival pont belefér, meg útközben még egy 20/1.7-et ha kis méret és nagyobb fényerő kell, de az esetek 95%-át meg lehetett oldani az alapzoommal. A 12-40pro képe annyira jó, hogy ahhoz már sokat nem tudsz hozzátenni fixekkel sem, csak fényerőt meg kis méretet-súlyt nyersz.
Pár kép hogy milyen témákra kerestem felszerelést: [link]Tl;dr nagyon ember- és helyzetfüggő hogy kinek milyen objektívpark kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest