- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
forceberg
üzenetére
Először is mindenkitől elnézést, az elmúlt egy hónapban nem voltam képes érdemben válaszolni. Másodszor pedig nagyon köszönöm, hogy megosztottátok a szempontjaitokat.
Sokat gondolkoztam, és átgondoltam többféle szcenáriót. Segítettek abban, hogy rájöjjek, hogy valószínűleg nem jó helyen keresgéltem és hogy alaposabban étgondoljam, hogy mit is szeretnék.
Az elmúlt időszak arra volt jó, hogy
- kielemezzem a metaadatokat a képeimből (elsősorban a fókusztávolság hisztogramotÖ
- összehasonlítsak több rendszert és objektívkombinációt.#101436 forceberg
Ez nagyon hasznos információ volt, köszönöm'
#101437 MrChris
Nem semmi
. De azt hiszem ezzel még várok egy kicsit.#101438 jjeahh
Azt hiszem, a telefon lesz bringázáshoz a befutó. Jól rémlik, hogy neked is Redmi Note 7 van vagy volt?#101439 yle_greg
A túl széles és a panoráma betalált, köszönöm a meggyőzést
.#101443 andersen10
Fix sorban nem gondolkodtam, de valószínűleg jobban járok azzal.-------------
A válaszaitok alapján egyelőre letettem az UWA-ról, viszont utazáshoz szeretnék egy fix sort. Rá kellett jönnöm, hogy az Oly 12-40-et leginkább a következő tartományokban használom
- 12-17mm (messze leggyakoribb, itt van a képeim fele)
- 20 mm körül
- 32-40 mmÍgy arra gondoltam, hogy utazáshoz lecserélem a 12-40-et 2 fixre (meg ott még nyerek is a fényerőn).
A portré végére Oly 45 1.8-ban gondolkodok, viszont a nagylátó végére bizonytalan vagyok:
-Oly 17 1.8,
- Pana 20 1.7
- Pana 14 2.5,
- esetleg van az Oly 12 2
illetve valamelyikből van mark I és II is.Ezek közül melyik lehet a legjobb (ha kiderül, hogy nagyon kell az UWA fix, akkor majd egyszer lehet jön egy Laowa 7.5 vagy egy 9mm Leica, esetleg ha nem akarok annyit költeni, akkor egy 12-32 palacsinta). És mark I vagy II legyen inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De azt hiszem ezzel még várok egy kicsit.
.