- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
1. Nagy csodák nincsenek az optikában mostanában, így szerintem nagy olcsósítást csak kompromisszumok árán lehetne kivitelezni, azt pedig pont ne a PRO szériánál kezdjék, mert akkor pár éven belül végleg elvándorol a felhasználói bázis. Kisebb mondjuk talán tudna lenni, de attól pont nem olcsóbb lesz, plán ha Fresnel lencsével oldják meg.
2. A Pana szerintem semmiből nem ad el többet, aminek van 1-1 Oly megfelelője. Mondjuk az tény, hogy az igények változnak, leginkább a videós funkciók felé, de azt meg nem szereti az Oly.
3. Vagy inkább csak azt gondolják, hogy majd jól ránevelnek minket arra, ami nekik jó..
4. Én ebben látom a legtöbb rációt, bár, hogy a képstabon kívül mit lehet még javítani a lencsén optikailag, azt nem tudom. Esetleg beépített telekonverter?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest