Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Ez jó hír, csak az ekv. 40mm látószögben nem vagyok biztos (ekv. 50-60 talán jobb lenne) és a bokeht 25/1.7 alá nem adnám, márpedig a 20-as gondolom még kevésbé mossa a hátteret. Mielőtt nekem ugrana valaki, hogy aki mosodát akar, váltson ff-re: nem, nem vagyok már bokeh-b*zi, ff+fényerős fixet gyakran túlzásnak is érzem, de egy fixnél azért szeretem ha van egy kis ízléses dof is ha szükség van rá, ezért nézegetem a 25/1.4-et is. A példa kedvéért nifty fifty háttérmosodában az alsó határ nekem valahol a 25/1.7-nél van, a felső határ a 25/1.2-nél, az már bőven elég lenne, nem kellenek F0.95-ös csodák. Csak ne lenne annyira drága (és nagy
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni. wms: Köszi!
Közben felfedeztem egy újabb idegesítő apróságot: AEL/AFL gomb beállításaiban nincs olyan opció, hogy lockolja a fókuszt és a fénymérést is egyaránt, vagy egyiket csinálja, vagy a másikat. Így ha raw panorámát akarok lőni, gondolom nincs más megoldás, mint lockolni a fénymérést, fókuszálni, majd átállítani a fókuszt manuálra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni.