Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Hetvenmillió telefonnál is többet adott el a Honor tavaly
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Ez jó hír, csak az ekv. 40mm látószögben nem vagyok biztos (ekv. 50-60 talán jobb lenne) és a bokeht 25/1.7 alá nem adnám, márpedig a 20-as gondolom még kevésbé mossa a hátteret. Mielőtt nekem ugrana valaki, hogy aki mosodát akar, váltson ff-re: nem, nem vagyok már bokeh-b*zi, ff+fényerős fixet gyakran túlzásnak is érzem, de egy fixnél azért szeretem ha van egy kis ízléses dof is ha szükség van rá, ezért nézegetem a 25/1.4-et is. A példa kedvéért nifty fifty háttérmosodában az alsó határ nekem valahol a 25/1.7-nél van, a felső határ a 25/1.2-nél, az már bőven elég lenne, nem kellenek F0.95-ös csodák. Csak ne lenne annyira drága (és nagy
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni. wms: Köszi!
Közben felfedeztem egy újabb idegesítő apróságot: AEL/AFL gomb beállításaiban nincs olyan opció, hogy lockolja a fókuszt és a fénymérést is egyaránt, vagy egyiket csinálja, vagy a másikat. Így ha raw panorámát akarok lőni, gondolom nincs más megoldás, mint lockolni a fénymérést, fókuszálni, majd átállítani a fókuszt manuálra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Óra topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Fuji fronton ez tetszett, a 33, 35-ös F1.4-es fixek bőven kimaxolják a normál gyútáv igényeimet, viszonylag jó áron. Cserébe a kistele fixek nem és az fontosabb volt, a 75-öst nagyon sokat fogom használni.