- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
válasz
bakkir #102033 üzenetére
Szerintem várj szeptemberig,és rendelj magadnak egy OnePlus 3-at, vagy ha jobban tetszik/kényelmesebb az 5.2" akkor egy Lenivo Zuk Z2-t.
Konwktor: ha esetleg még 10k belefér,akkor ott a honor7, ha nem GearBest-ről tudsz rendelni OnePlus X-et (a kamerája nem lessz annyira jó mint a honoré,de maga a telefon viszont nagyon jó, érzésre sokkal minőségibb a honornál), aztán 75k környékén ott a Vernee Apollo light (de ők még ugye elég új cég...)
-
mtcob
senior tag
válasz
bakkir #21386 üzenetére
Logout on van egy teszt a Cloudmobile rol, és a teszt szerint van benne magyar nyelv
Sőt én nem rég rá is kérdeztem hogy van-e benne és igen, van
Programmal egyébként egyszerűenlehet magyaritani, és a 90-95% a a rendszernek teljesen magyar lesz, tehát nincs akkora különbség a gyári magyar és a magyarított között.
(#21403) korcsillio Huawei Y300 ? Igaz az 35-40k de sokkal jobban megéri mint az előbb említett...Vagy esetleg egy tablet+olcsó telefon kombo ahogy előttem írták
-
mtcob
senior tag
válasz
bakkir #19617 üzenetére
HawkerKing fórumtársnak van ilyen teloja külön rá is kérdeztem hogy van-e benne magyar nyelv és azt mondta van...az akksi sem olyan gáz mint amilyennek tűnik.Én is egy ilyen készülékre pályázom, valószínűleg jövő honapban meg is lesz
Egyébként tesztet is írt rola HawkerKing.... link Engem leginkább a teszt győzött meg -
mtcob
senior tag
válasz
bakkir #19588 üzenetére
Esetleg ez?
Sensation XE helyett akkor már inkább One S.Sokkal erősebb és tovább lesz támogatva...De arra figyelj hogy One Sből 2féle van, az egyik a snapdragon S4-es procival van szerelve, ilyet vegyél mindenképp, mert amiben s3-as proci van,az semmmivel sem erősebb egy Sensation-nél...
Razr is elég régi, nem nagyon lesz ez sem támogatva...
Amik jók még viszonylag: Xperia L,Xperia S,Samsung galaxy SII,Lg L7 II, (Lg 4X HD de az 4,7")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest