- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
zsoltip
őstag
válasz
keszo #128510 üzenetére
Sziasztok Fórumtársak.
Nos, ez már a sokadik topic, mire Pano fórumtárs ide irányított. Vélhetően itt kellet volna kezdenem.
Lg G4 telómat cseréli a Telenor.
A jelenlegi flottás árlistából naggyon max 150ezerig keresek készüléket gyorsban.
Tudtok segíteni pro, és kontra érvekkel? Nagyon hirtelen jött, nem akartam még váltani.Amit nagyon szeretek: IP68, optikai képstabilizátor, 3,5 Jack, király kamera, AMOLED panel
Amiben eddig gondolkozok/tam:
Nokia 7 Plus DS: nincs optikai képstabi, de 2X optikai zoom, de batárnagy teló
Samsung Galaxy A8 (2018): korrekt kijelző
HTC U11: nincs Jack, de korrekt fényképezőMás ötletek esetleg?
-
törölt tag
válasz
keszo #127739 üzenetére
Értem. Pontosan mi a problémád vele? A rendszer felülete nem tetszik?
Egyébként az általad linkelt mobilok között alig van különbség.Tulajdonképpen csak annyi, hogy más a design, valamint a Mate 10 Lite esetében elől is két szenzor van, de ez szerintem nem sokat számít, max. akkor ha szoktál szelfizni.
-
-
vendingo
veterán
válasz
keszo #124492 üzenetére
Nekem volt ilyen telefonom, újonnan vettem nagyon drágán amikor megjelent, 1 hónap múlva el is adtam hatalmas buktával. Szerintem nem csinál jó képeket, mosott a sarkokban.., nehéz, bumszli, szoftveresen se volt a toppon, samsung nem nagyon foglalkozott a csiszolásával.
-
-
-
psg5
veterán
válasz
keszo #102094 üzenetére
Ok, de hol szervizelik, meg milyen terméket. Azért az emag is megéri...
Pont Nexus esetében vállaltan kiírják, hogy gsmhome.hu tól szerzik be és csak 1 év forgalmazói garit adnak, de van a normál 2 éves garis...na ott aztán különösen meg kell nézni mit veszel, szerintem...
Olyan amúgy sincs, hogy kiterjesztett jótállás...a kötelező jótállást is csak a magyar jog ismeri. Max bolt által vállalt önkéntes jótállás "garancia" lehet az, az meg olyan sok feltétellel lehet, hogy tudd átolvasni az arra vonatkozó tacepaót...kiköthetnek benn akármit...ná hogy hivatalos samu nem vállalja be...szervíz akkor foglalkozik vele ha neki kifizetik a költségét, ehhez pedig a legjobb tudásom szerint minimum a magyar importőrön át kellett hogy fusson a készülék, vagy szerződésben vannak rengeteg ország importőrével akik majd kifizetik a költségeket...nyilván... -
-
-
Ájvé
veterán
válasz
keszo #100258 üzenetére
Felsoroltak közül Vernee Thor-t mondanám.
Ha LTE 800 Mhz nem életbevágó akkor Xiaomi Redmi 3 alig kerül többe, SoC jobb benne, 2GB RAM elég még mindenre, akku bika 4100-as, kamera átlagos (Thor-nak se hiszem, hogy jobb), MIUI-t én előnyhöz sorolnám, de nem mindenki szereti.
P8 Lite-ot kiejteném a SoC miatt, bár átlagos használatra elég, de GPU már elég gyenge benne.
UMI és Doogee nem tartoznak éppen az élvonalba finoman szólva, minőségben lehetnek problémák velük.
Infocusról sokat én se tudok, de egyelőre nem sorolnám a nagyok közé.
Zopo nem olyan rossz, de vannak kisebb problémák, Redmi 3 sokkal jobb az biztos.
Ha drága lenne a Redmi 3, akkor van Xiaomi Redmi 3S is, de én inkább a Redmi 3-at választanám, kicsit jobb. Annyi hogy nem árt némi affinitás a "romolás" irányába, mert még szinte elkerülhetetlen (bár lehet, hogy kérheted stabil global ROM-al is, de abba nincs és nem is lesz jó darabig magyar nyelv még).(#100272) abridabri:
Nem akarlak megsérteni, de jelenleg ez a helyzet. 20k-t újonnan még használható okostelefont is kihívás keresni, nemhogy "jó" fényképezővel rendelkezőt.
Ahogy előttem írta Cappa72 használtan találhatsz jó kamerás mobilt még, újonnan kizárt. 40 alatt nem mondanám, hogy van ilyen okostelefon. Persze elképzelhető, hogy mást jelent neked a jó mobilot fényképező, de az én olvasatomban nincs ilyen telefon.
Esetleg valamelyik Lumia lehetséges, hogy képes értékelhető fotót produkálni ilyen áron is, de azokhoz meg nem értek. -
monti0222w
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest