- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
#70516736 #102683 üzenetére
És milyen vele a telefon ? Stabilitás, üzemidő,Működés. Mivel több,mint az 5.1 ?
#102681) timelord1987
Ha stabilitás kell, és nem szeretsz mókolni akkor Iphone vonal. Én mókoltam sokat androiddal, de belefáradtam a sok resetbe. 6S-em van ,és szeretem nagyon. IOS 10 Béta 6.
Mókolós vagy,akkor Samsung.
Nokia felejtős. -
w333
félisten
válasz
#70516736 #102116 üzenetére
Kicsivel drágábban inkább a Redmi Note 3 Pro -t választanám !
-
bandi0000
nagyúr
válasz
#70516736 #101480 üzenetére
igen, ezt nem néztem
de a többibe meg nem raknak samoledet
(#101481) lezuvius: lehet, nem tudom, S6-om volt, nekem nem volt veled gondom, viszont annál is mindenki panaszkodott hogy gond van vele, de aztán ott se derült ki hogy mi okozza, pláne én nem is szoktam hét/24 órába járatni a mobilnetet
-
-
-
sfefe
addikt
válasz
#70516736 #96737 üzenetére
Konkret elkepzeles?
Samut nem vennek.
5" korul gondoltam bar ma fogtam haver Lg G4-eset es eleg jol foghato meg....
Nezegettem kinai telokat is de nem nagyon fogtak meg. Meg hat azoknal ha problem van a teloval ki tudja milyen a gariztatas...( magyarul jo es jol kinezo telo legyen.
)
-
Alister71
nagyúr
válasz
#70516736 #96666 üzenetére
Nem biztos. A Doogee hangminősége telefonálás közben max közepes. Ha zajosabb helyen vagy már alig hallani. A Lumiának viszont kiemelkedő a hangja és borzasztó hangos max hangerőn.
A hardver mindkettőben belépőszint, a wp és android csatát meg döntse el a vevő.
Én mindkettőt használom.
Az 550-est ha nem nagyon babrálja az ember
, 2 teljes napot vígan elvan. -
A guru
addikt
válasz
#70516736 #96072 üzenetére
Most mit vársz tőlem honnan szüljek neked ennyiért ilyen telefont?
ha még hozzáraknál +10-20k-t akkor nem kéne kompromisszumokat kötni. Így meg kidobsz 70k-t az ablakon egy olyan telefonra ami nem megfelelő. Egyébkent meg nem terelek én semmit nem vagyok pásztor.
Mindig mondom hogy a középkategória a legnagyobb pénzkidobás mert ha gyűjtenel még kicsit akkor tudnál venni egy évekig támogatott csúcs kütyüt pl. Nexus 5x 100k... -
Kori93
csendes tag
válasz
#70516736 #93433 üzenetére
Köszi, sejtettem, hogy ez lesz, én se találtam hasonlót. Azon filóztam, hogy mivel se nem játszik, se nem multimédiázik különösen, lehet elég lenne valami butább, de kicsi telefon, persze ezek meg összeszerelési minőségben nem az igaziak sokszor. Redmi 2 Pro már van itthon, kellően fürge, 2 giga RAM, akku is elmegy. Ilyen kategóriában tudnátok jobbat?
-
acumen880711
tag
válasz
#70516736 #93164 üzenetére
Köszi a választ!
Ez a Honor 6 kifejezetten jónak tűnik! Ha objektív véleményt kellene formálnod, akkor Honor 6 vagy Xiaomi Redmi Note 3 Pro? A Honor gondolom nem problémázik a magyar nyelvű menün, ugye?
(Mennyiben válhat az hátrányommá a későbbiekben - hogy ha a Honor-t választom - , hogy azért viszonylag régi "kiadás" ez a telo?) -
RazorDaPro
tag
válasz
#70516736 #92576 üzenetére
Köszi a javaslatot! Bár egy picit túllóg a keretemen, de ha tényleg annyira jó rá a támogatás, mint kommentben írják, akkor megfontolom. Hardverben a gyakorlatban mennyivel erősebb pl. a 1+X-nél? A nyilvánvaló multitaskingon kívül. Még bizonytalan vagyok, hogy megéri-e a 20k különbséget. Illetve ennél is a kijelzőméret lehet problémás, de a hét elején bemegyek egy boltba és megtapogatok párat (azért furán néznének, ha megpróbálnám zsebre tuszkolni
).
-
-
-
Vartanus
őstag
válasz
#70516736 #91921 üzenetére
Csak hogy te az indai honor oldalát nézted gondolom észrevetted hogy az a 4X nem az a 4X amit EU-ba szántak, amit te néztél abba Snapi 410-van a hazaiban meg 8 magos Kirin 620.
Fél éve használom a 4X-et hidd el tudom hogy a legkisebb faluban, köztük idehaza is van 4G ami csak egyet jelent tudja a B20-at
És itt egy részlet az EU-s 4X datasheetjéről:
-
csubuka
addikt
válasz
#70516736 #91667 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam. Viszont akkor már jobb a hűségre 49ért adott Huawei P8 Lite okos órával szerintem.
Igen, az itt a gond, hogy mindig lehet feljebb kúszni anyagiakban
(#91668) DaWe94: Köszi, ez viszont érdekes, elmondom a srácnak. *Csak nincs a tré kínálatában, gondolom kifutó lehet vagy ilyesmi. Ediginél sincs már, szóval biztos forrásnak lehet így már híján van.
-
csubuka
addikt
válasz
#70516736 #91664 üzenetére
Igen, persze ezt értem, csak ha valahogy oda lehetne "csábítani" az illetőt a kínai oldalra
akkor azt max az olcsósággal lehetne. Szóval részéről akár a sima X5 LTE (20k-ért eustockról) is hozza az 5 coll és átlag használatra jó lesz kategóriát, a Lumia 640-nél feltehetően jobb előlapival. Kotvadék a hátlapija az X5 szériának azt tudom, de a nagy szelfizésben azt soha nem is használnák úgy vélem.
(#91665) Ájvé: Igazad van, természetesen. Ámde a 640 0,9MPx-es előlapija egyszerűen nem lehet jó. Ettől függetlenül az 5MPx-es Grand előlapi is lehet rossz, de a 640-nél csak jobb lehet. Csodát nem vár itt senki, csak mégis a hasznavehetetlen előlapi az kizáró ok - ha nem is nekem, de az illetőnek sajnos igen.
A Meizu-t ajánlottam én már egy ideje, de kínai, egyebek. Én meg vagyok győzve már régóta, hogy jó, csak a srác ódzkodik. Ráadásul ha ellenérzései ellenére rádumálom és másfél év múlva valami baja lesz - ez sajnos nem zárható ki teljesen -, azt aztán hallgathatom az örökkévalóságig, szóval vegye csak meg a "jó kis Samut" a bizti két év garival.
-
patkánymajom
csendes tag
-
Angerfist087
tag
válasz
#70516736 #91507 üzenetére
Innen akarom majd megrendelni. LINK
Tudom hogy a második kártya foglalat csak 2-g re képes az gondolom jobb esetekben ahol csak 2 g érhető el ha szükség lenne rá
Persze a másik is tudja de hát ha két küln szolgáltató kártya van miért ne
UI: Szerencsére Iponon 100 alatt kijön a teló. + Aksi töltő. kell ennél több.. sztem nem.
-
tixem
addikt
válasz
#70516736 #89577 üzenetére
P8 Lite-ot most vett sógorném, nekem is opció volt az a telefon, de amikor kezembe vettem nem hittem a szememnek. Olyan okádék egy kijelzőt még ami annak van nem láttam. Elképesztően nulla fényereje van annak a telefonnak. Ráadásul az a mali450 sem mai gyerek, de legalább 2 giga ram megvan. Plusz pont mellette a 2 év gyártói garancia meg a support. Csak sikerül már a saját SOC-jukat up to date tartani új rendszerrel. Az fix, hogy a p8 lite-ért én 50 ezernél többet nem adnék.
Honor 6 partnero-nál van már 77-ért, igaz ott csak egy év a gari. De szerintem vállalható. LG g2, meg G Flex 2 van még 80-85 körül, utóbbi viszont a melegedése miatt lehet nem túl jó üzlet megintcsak.
Mellesleg Xiaomi mi4i itthon is beszerezhető már 70 és 80 között, Meizu m2 note meg 50 és 60 közt, Redmi Note 2 szintén. 16 gigás M4 Aqua mellett ezek azok amik említésre méltóak ebben az árban, legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest