- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
premete
veterán
-
Sheldon
tag
válasz
defymoto #43208 üzenetére
Azt tudom, hogy jön EU-ba, csak a magyar nyelv kéne, meg egy jó teszt a készülékről, no meg baráti ár...
Olvastam tesztet/összehasonlító tesztet a telefonról (külföldi oldalakon), az üzemidő az jó (több mint jó), az tetszik, a többi gyártó is átvehetné ezt...
Maga a készülék is jól néz ki, az anyaghasználatra sem lehet panasz. -
agabe
addikt
-
Rotate
veterán
válasz
defymoto #42777 üzenetére
illetve EVO 3D, elég jó áron van újan, használtan még jobb... azzal is nyernél valamit
superke:
ha jó a kicsi kijelző is, akkor talán a Ray a legjobb vétel, Defy+ csak akkor, ha nem félsz romokat cserélgetni rajta, ha pedig nagy kijelző kell inkább, akkor S+, az is jól megy gyári rommal csakúgy mint a Ray -
jooker82
nagyúr
válasz
defymoto #42674 üzenetére
Eddig még én is csak annyit láttam,amit pl a fentebb linkelt videóm mutatott....Ma került forgalomba először hazánkban,igy vélhetően még nem tud senki konkrét infót mondani a sebességről stb... annyit tudok mondani,h egy Ténél érdemes kipróbálni és,ha tetszik,akkor megvenni..Az,hogy nagyobb vagy szebb a kijelző,az nem fogja befolyásolni a sebességet....inkább a felbontás,az meg ugyanatz mint a Defy+-ba..... Az ICS,meg,sokkal jobban kezelhető,mint a GB,pl egy kattintással le tudsz állitani minden futó programot..
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
defymoto #41465 üzenetére
majd mások úgyis megcáfolnak, de én még egyszer nem fogok alcatelt venni, pedig....... 2 volt, a 2.kal nagyon rábactam :S
OT 853 volt az illető...amúgy semmi komoly előrelépés nem lesz a defyhez képest, sőt... az ics nem fog hozni rajta semmit, egy magos 1,4GHz-es procija van... húzd fel a defyd 1.4re és tessék
ott a CM9, ami már mindennapi használatra 8-90%ig tökéletes, és ez még csak a kezdeti stádium -
tvamos
nagyúr
-
NGA
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
defymoto #36515 üzenetére
mit takar az hogy üzleti? ha üzleti funkciók stb kell neki akkor inkább BB-t nézzen, Torch érintős is... ez Desire S-en semmi nincs ami üzleti lenne, persze ok, hogy a Sense elég kompakt sokat tud, de minden más androidon meg lehet azokat oldani már akkor meg mind1 hogy milyen a telefon.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest