- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Árpád78 #38675 üzenetére
Már lehet én leszek a hülye, de: ez a lista az osztályban található telefonok listája? Felsőtagozaton? 11-14 éves gyerekeknél? Mert ha igen,akkor HTC kell neki, Sensation, olyan nincs felsorolva. Jó drága, pikkpakk eltűnik. Ezt csak én nem értem, hogy iPhone meg ilyenek minek egy gyereknek?
-
szentkuti11
addikt
válasz
Árpád78 #38649 üzenetére
Nagyon iskola függő. A rózsadomb tetején biztos, egy sima általános iskolában nem. De szerintem nem érdemes drágább telefont venni egy általános iskolás gyereknek azért, hogy menőbb legyen, kivéve, ha úgy álltok, hogy azt a pénzt akár el is égethetnétek, mert egy ennyi idős gyereknél (de még sokkal többnél is) simán előfordulhat, hogy eltöri, elhagyja.
-
korpicschess
veterán
válasz
Árpád78 #38057 üzenetére
Gondolom új telefon érdekel, bár nem írtad, illetve azt sem, hogy milyen konstrukcióban.
Ilyen nem lesz. Esetleg drágábban Nexus S. Amúgy érkedes értékrended lehet, hogyha egy 2 éves telefon "ciki". Nyílván ha olyan lenne a környezeted, hogy armani öltöny mellé kell egy iPhone, akkor meg nem Gio-d lenne most sem. -
agabe
addikt
-
molnarpeter
nagyúr
-
fleetcmd
tag
válasz
Árpád78 #33929 üzenetére
A 4.0-val az a baj, hogy a legtöbb gyártó még nem mondott semmi konkrétat. Amire biztos lesz 4.0, azok a 2011-es Sony Ericsson modellek. Ezen kívül a Samsung Galaxy SII és a HTC Sensation-ök, de ez utóbbiak sajnos nem esnek a 60-70e Ft-os kategóriába. Huawei Honor-ra biztos lesz 4.0, de azt nálunk(?) még kapni sem lehet.
-
Domxc
senior tag
válasz
Árpád78 #32431 üzenetére
"Nem tudom eldöneni hogy mi fontosabb qwerty vagy játékgombok"
Vegyél egy Xbox-ot, meg egy 2e-s tellát oszt' cső.
Viccet félretéve. Szvsz a telefon nem játékra való, és mikor majd végképp nem használod game-re akkor jössz rá, hogy ezért adtam ki ennyi pénzt anno? Szóval én inkább egy GW-t javaslok, vagy ha játszik akkor egy Motorola Defy+-t, vagy egy LG Optimus Black.
imcsoo
Xperia Mini, jobb a procija, és HD kamerája is van. Ace-t mostmár nem nagyon éri meg venni.
-
csilisz
tag
válasz
Árpád78 #31512 üzenetére
Igaz én androidos vagyok így afelé hajlom, de ettől függetlenül néztem nokiát is. Kezdem is: először jöjjön a samu. Kinéztem két telefont a gio-t, és az ace-t. Igaz a gio csak 3,2 inch, de annyira nem látni a különbséget 3,2, és 3,5 között. Ezzel tudna játszani, viszont a gps-t venni kéne vagy, de itt ne menjünk tovább. Ugyan ez az ace-nél is csak itt 3,5 inch + 5 Megapixel-es kamera (a gio ban 3,2)
A következő nyilván a nokia. Itt is két telefont találtam az egyik az 500-as a másik ami viszont 10k val drágább viszont nem kell hurcolni a fényképezőgépet, mert ez is jól fotóz (bizonyára már kitaláltad) az N8 az. Igaz az 500-as itt is csak 3,2 inch viszont 5 megapixeles (de sajnos fix fókusszal), és mellesleg nem lépjük át az 50k -s keretet. A nokiákba az a jó, hogy van beépített GPS szoftverük tudtom szerint, de ha tévedek úgy is lehurrog, és elmondja az igazat pár nokiás.Szerintem a Nokia 500 érné meg a legjobban, de erről már neked kell döntened. -
VDavid90
csendes tag
válasz
Árpád78 #31512 üzenetére
Szia
az igaz hogy nem sms-esek sokat, inkább felhívom az illetőt ha akarok valamit, az is igaz hogy valamilyen szinten ez lesz az első okos telefonom mert eddig egy 5800-ám volt de ez már elég öreg darab.
A kijelzővel kapcsolatosan nálam a minél nagyobb a jó, csak mivel 80 a max keret így csak ez szab határt ennek, ha olcsóbb lenne a Galaxy Note akkor tuti azt vennék
A játék annyira nem érdekel. Volt már pár Nokiám és egyenlőre elég volt a symbian-ból.
Így a Nokia kilőve. -
lacam
aktív tag
válasz
Árpád78 #30752 üzenetére
Szia,
Igaz, nem egy mondatba írtam, nem is egy bekezdésbe, de azért ott volt ám ez is:
"...Szerintetek létezik ilyen teló 60-70..maaaximum 80.000ft-ig?..."
N9 sajnos kiesik....
Samsung Galaxy S az egyetlen talpon maradt versenyző..úgytűnik, pedig a válogatás örömét jó lett volna átélni
Üdv
-
aggleány
addikt
válasz
Árpád78 #30453 üzenetére
Ha valaki azt hiszi az Xperia Miniről, hogy Galaxy Mini, akkor az egy eléggé könnyen elhanyagolható hozzáértésről tanúbizonyságot tévő egyén, úgyhogy nem kell vele foglalkoznod.
Nem tudom, hogy van-e a Pro-n fektetett nézetben érintős írás, szerintem kérdezd meg a topikjában, ott biztosan tudják, vagy ki tudják próbálni neked, nekem sima Minim van.
-
aggleány
addikt
válasz
Árpád78 #30398 üzenetére
Hidd el, hogy az a 0,2" különbség szinte nem is észrevehető, ráadásul a Mininek kisebb méreten nagyobb a felbontása, úgyhogy sokkal szebb a kijelzője, mint a Gio-nak.
Képet is szebbet csinál a Mini, mint a Gio. Elvileg lesz a Gio-ra is 2.3, de az is lehet, hogy már van.
A Wifit nem tudom, én általában pár méterre ülök a routertől, és ott mindkettő teljesen jó.
Mindenféle launchert lehet rá tenni, még TW-t is lehet leszedni az XDA-ról. Egyébként először nekem sem tetszett a sarkos felület, de most már nem szívesen cserélném le, mert nagyon praktikus.
Miért hívod a Minit Miniprónak? A billentyűzetes verzió tetszik?
-
anonymus89
addikt
válasz
Árpád78 #30359 üzenetére
Kb. 1,5 napig volt nálam mondanom sem kell a kijelzője egyszerűen csodaszép.
A gio-nak utána nézek...
Blade is volt a választottak között mondanál egy-két ismertetőt miért nem???
Ami még nagyon megtetszett a Defy na az szinte viszi a pálmát nálam. Vélemény??
El is felejtettem flash támogatás sem elhanyagolandó... -
-
MikroTikker
tag
válasz
Árpád78 #30014 üzenetére
Ebben a kategóriában szerintem érdemes megnézned az Xperia Minit. Szerintem a legtöbb követelményednek megfelel, az ára is kb még belefér a keretedbe, fényképezője nem rossz (5MP, HD videót is tud), a többi szempontnak is megfelel szerintem - már amit ebben az árkategóriában kaphatsz. 1Ghz-es procija van, ami szintén elég izmos, főleg a méretéhez képest. Itt jön be amúgy az egyetlen kérdéses pont, a méret - ha szereted, hogy kicsi, elboldogulsz vele (3" kijelző), akkor szuper /végülis akár menőzni is lehet a méretével, szerintem a csajoknak bejön az ilyen szép kis telefon
/
Igazából az utóbbi kritérium lehet a döntő, mert hardveresen erősebb a hasonló árban levőknél, az általad említett Ace-nél és Gionál is határozottan jobb. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Árpád78 #29547 üzenetére
Hát figyelj.
1 ez nem milyen tabletet vegyek topik.
2 ez leginkább attól függ, hogy mire fogod hasznalni. Mind2 táblagépnek más a hardvere és a fizikai mérete. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Árpád78 #29189 üzenetére
talking tom cat iphone-ra is van.gio oké, de a sgs2 nagyon nem az a kategória. nem tudom mennyit tudsz "kisírni" nagyitól, de az egy kész vagyon.
szerencsés lehetsz, mert az én telefonjaimat - kivétel nélkül - mindet a két kezemmel megkeresett pénzből vettem... (de így utólag nem is bánom
)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest