Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Enyémre valaki?
-
zsoltyyy
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárláson gondolkozok, de megakadtam egy kicsit.
Elég fontos szempont lenne, hogy a 4.0 frissítést hivatalosan is megkapja a készülék.
Leginkább az optimus 2x-el szemezgetek, de elég sok rosszat hallottam róla, amiről nem tudom, hogy mennyire igaz, esetleg mennyire a 2.2-es android hibája volt.
Fontos még, hogy a kamerája tűrhető képeket készítsen, és a kijelzője szép legyen.
60-65 ezer forintot szánok rá.Most, hogy beleolvasgattam a hozzászólásokba, megakadt a szemem a sony új telefonjain. (Na, de most látom, hogy az Xperia U nem bővíthető... akkor az ki van zárva.)
Ezek az új kétmagos chippek, jobbak, mint a tegra2?Előre is köszönöm a segítséget.
Zsolt
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
krisztian112 #31978 üzenetére
Szerintem a nagyobb felbontás jobban megterheli a processzort, és így az többet is fogyaszt, de visszatérve az eredeti kérdéshez, ezt így nem lehet megmondani, max saccolni...
Sok mindentől függ... -
zsoltyyy
senior tag
válasz
p.awet #31916 üzenetére
Erre konkrét választ nem fogsz kapni, mert valakinek, ez, valakinek az a fontos.
Különbségeket leírtad, innentől kezdve neked kell mérlegelni, hogy melyiket szeretnéd megvenni.Én az xperia minit venném, mert élénkebb a kijelzője, az a 0,2" meg szerintem annyira nem számít. Mindkettő méreten szar gépelni, de mivel mini pro-nál ott a qwerty, ezért megint oda jár a pont.
-
zsoltyyy
senior tag
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Kraptor #31324 üzenetére
Xperia mini miért nem jött be? Android nem tetszett vagy maga a telefon?
Ha az ár mindegy, és android is szóba jöhet, akkor sgs2 és iphone 4s között gondolkoznék.
Kijelző mérete, anyaghasználat, oprendszer, megjelenés kb ezek különböznek.
De tényleg, ha 3,5" elég, akkor iphone, ha nagyobb kell akkor sgs2.estleg wp7?
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
TazLeacher #31236 üzenetére
Hát na... Nem vagyunk egyformák.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
TazLeacher #31233 üzenetére
Nem tartom magamat (és jó pár ismerősömet se) "tudatlannak", de ha van egy jól használható gyári alkalmazás, azt jobban szeretem, mint magam vadászni az alkalmazásokat marketről. (és persze jó párszor jobban is használhatók)
Ráadásul gyári alkalmazások jobban vannak "integrálva" az os-be. (persze ez nem mindig így van) -
zsoltyyy
senior tag
ááácsi!
Én erre a listára válaszoltam :
3,2" 320x480
1GHZ proci
512ram
512rom
5mp kamera
HD videoElsőre úgy jött le, hogy ezekben jobb a SE. És ezért írtam azt amit írtam.
Van még ezen kívül 6000különbség pl: vaku, kijelző minősége, architectura de ez nem ide tartozik.Persze, hogy a SE jobb, sőt annyiért bestbuy... Egy szóval se mondtam(írtam), hogy a giot kéne venni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
TazLeacher #31107 üzenetére
Gondolom inkább játékra, mivel a normál girszkóp elég kb mindenre. (komolyabb játékokon kívül persze) Szerintem pl erre.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
teve08 #31005 üzenetére
ios-nél én még (majdnem 1év) nem tapasztaltam egyszer sem fagyást, olyant, meg amit CHIPman írt, miszerint ha megtelik a RAM, akkor újraindul, az meg úgy baromság, ahogy van. Esetleg a legrégebbi iphone/ipod csinálta (abban 128mb ram volt, és igen, az újabb játékok megfektették).
Én is gyári rommal használtam a telómat, és valami elképesztő instabil volt. Random eltűntek az appok, újraindítás után megint ott voltak, névjegyzéket nem töltötte be, stb... .Ezek után max akkor veszek megint androidot, ha ugyanígy 5k lesz...
Látogass el iphone 4s topikba. Nem hiszem, hogy sok embernek fagyott volna le.
-
zsoltyyy
senior tag
Erre választ leginkább itt találhatsz, de én úgy tudom, h most jön ki valami új bada.
Wifiről jókat tudok mondani, mert haveromnak ilyen van, gps-ről meg max annyit tudok, hogy van offline navigáció. Ő se igazán próbálgatta.Ja igen, és a bada 2.0 jön a wave 1-re is. És arra, ha minden igaz, akkor lesz jó navigációs progi.
-
zsoltyyy
senior tag
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
trohak #30602 üzenetére
Én a symbian és a rezisztív kijelző miatt nem venném meg a nokiát. Nekem g. minim van és nem nagyon tudok rá panaszt mondani, persze néhány bug becsúszik, de azok meg akármelyik androidos (vagy akármilyen másik) telefonnál előjöhetnek. Esetleg a gyenge felbontású kijelző.
Leírnád, h mire akarod használni? -
zsoltyyy
senior tag
válasz
neil_mullen #30487 üzenetére
Gio-nak 0,05"-el nagyobb a képátlója mint a minié. A felbontása persze jobb, de fizikai méretét tekintve a mini nem annyira kicsi, mint gondolod.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
neil_mullen #30482 üzenetére
Részben...
Külön grafikus chip hiánya játékoknál nagyobb fájdalom. Na meg a proci elavultsága. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
neil_mullen #30479 üzenetére
Ha játékra kell, akkor hero kilőve.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Real Ghoost #30368 üzenetére
Első részére +1.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
aggleány #30052 üzenetére
Az, h ios5 utánit (valószínűleg ios6-ot) nem kapja meg, az nem akkora tragédia, mivel az kb. 1év múlva jön. (olyanokat meg, h 4.1, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2..... ezeket ugyanúgy kapja, gondolom ios5-el is ugyanígy lesz)
Akárhogy nézem, androidos telefonok feleennyit se kapnak. (2éves telóról beszélünk és még 1 évig tuti kap)Hümm. Igazi multitasking?
Ezzel mire célzol? Ugyan olyan van benne mint az iphone4-ben.
-
zsoltyyy
senior tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest