- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
jokkerbacsi
csendes tag
válasz
Kobun1980 #22148 üzenetére
Meg kell fogni a készülékeket,nyomkodni,tesztelni mert bárki bármit ir az mindig szubjektiv lesz. Én pl.azt mondom h.iphonet soha,de lehet neked ettől még jó.
Ezek a csúcskategóriások szinte mindent tudnak már,csak oprendszer különbözik. Ha piszkálni szeretnéd,widgetelni akkor android,ha jó ugy minden ahogy van,plusz pár korlátozás, akkor szifon.
Én személy szerint Sensationt választanám...
Ja és a másik,hogy láttam már törött hátú iphone 4et,a tulaj nem nagyon örült :-)
Mindenképpen ki kell próbálni.
Várjuk a fejleményeket hogy döntöttél! -
jooker82
nagyúr
válasz
Kobun1980 #21122 üzenetére
Mindenhol gyors...netezni élmény vele...sokan irták,akik sgs-ről váltottak,h gyorsabb....
Vagy pl,ha a kamera gombot megnyomod,kb 1-1,5 mp alatt már fényképezhetsz is...és szinte azonnal átvált videófelvételre....Nekem ez pl teljesen új ,mert az eddigi telefonjaimmal le akartam fényképezni a kutyámat,mire bekapcsoltam már rég elszaladt....
A menüben is nagyon gyors,sinte kapkod....
A HTC se egy nagy név,csak prémium kategóriát gyárt és ennyi...nameg innen onnan összeszedi a kijelzőket aksit procikat és azért adják ilyen drágán...az LG meg szinte mindent magának gyárt...
Ez a HDMI kábel meg kész élmény...játszani rajta,filmet képeket visszanézni...
És a tegra zone-ba lesznek még meglepetések...
2.3 kb 1 hónapon belül jön..de már hamarabb is várható a főzött 2.3 ,melynek a béta verziója is gyorsabb a mostani 2.2-nél...ugyh lehet kapaszkodni...
109 e ft ért szerintem simán megéri....függetlenül
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest