- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Füge93 #24340 üzenetére
Látom, már kaptál több ajánlatot is.
Én nagy Android fan vagyok.
Mivel a rendszer nyílt, egy androidos telefonra olyan programot telepítesz, amilyet akarsz. (Múltkor például elromlott a konyhai csipogóm. Gyorsan leszedtem egy időzítőt a Marketről, és mehetett tovább a főzőcske.) A Bada és az Android két teljesen különböző platform, nem igazán lehet őket összehasonlítani. Jelenleg az Android az, ami nagyon megy, rengeteg alkalmazás van hozzá, szinte nem tudsz olyat kitalálni, amit nem találsz meg a Marketen, ha jól keresed.
A Galaxy S-re nem mondanám, hogy rossz minőség, több, mint fél évig használtam. Az erős proci miatt a legtöbb játék simán fut rajta, én nagyon szeretem pl. az Asphalt-ot. Itt a tesztelőknek rengeteg telefon fordul meg a kezükben, természetes, hogy az ő tapasztalatukkal simán azt mondják egy műanyag borításra, hogy gyenge, ha már fogtak egy csomó fémborítású kütyüt is a kezükbe. A Galaxy S hátlapja nem nyekereg, nem mozog, teljesen stabilan ül a helyén, és csillogós műanyagból van. Nekem jobban bejön, mint a matt felületek, mert ez legalább nem csúszik. A kijelzője sokak szerint (szerintem is) verhetetlen, bár a színek erősen túlszaturáltak - szinte leugranak a kijelzőről. Filmnézéshez nagyon jó.
Ötleteim sorrendben: Galaxy S, LG Optimus Black, SE Xperia Neo, LG Optimus 2X. Ez teljesen szubjektív lista, nekem ezek jönnek be, és mind tudja azt, amit Te szeretnél. Nem tudom, hogy mi elérhető a Vodánál.
-
Domxc
senior tag
válasz
Füge93 #24343 üzenetére
"A Galaxy S-sel az a problémám, amit a tesztben is megírtak: annyival nem jobb a Wave-nél, amennyivel drágább nála"
Teljesítményben igazad van, de szoftver terén figyelembe kellene venned, hogy a Wave-en Bada, a SGS-en, pedig Android op. rendszer fut. Az Android, ha ismered tudod, hogy nyitott operácios rendszer a Badával ellentétben ami csak félig nyitott, ami azt jelenti, hogy a Droidon, és a Samsung Apps-en található alkalmazások töredéke érhető el egy Wave-es számára és talán ez az egyik legfontosabb különbség.
Egyébként ha már itt tartunk érdemes lenne megnézned az O7-et (Samsung Omnia 7), ő nagyjából annyit tud, mint a Wave, ha jól emlékszem egy áron is vannak, csak azon WP7 fut, ami lényegesen jobb Op, mint a Bada.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest