- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
zsoltyyy #49092 üzenetére
A 2x-rol azt mondjak mar jo...be kell nezni a topikjaba, es kicsit olvasgatni (jo par hozzaszolast) , aztan le tudod szurni mi a helyzet vele. 50kornyeken hasonloak vannak (bar azok egymagosok kozott hasznaltan...de a ket magot nem tudom mennyire erzekelned), de ha minden ok most a 2x-el, akkor az is jo. Nekem csak a ram meretevel van problemam, de ugyanez igaz az idei xperia u, sola telokra is (elmegy 512-vel mindegyik, de ha mar 2mag, akkor egy kis ramot folosleges volt kisporolni belole)
Szerk;
Most nezem, hogy 60-65-ot szansz ra...es szolgaltatonal, vagy milyen konstrukcioban? -
Pepeninho
őstag
válasz
zsoltyyy #49092 üzenetére
60 környékén szerintem sok jobb telefon van, persze nem tudjuk az igényeidet... Az én szubjektív véleményem az, hogy az LG csak mikróban játszik nálam, a telefonjaikat nem venném meg. Ami hirtelen eszembe jut.
Sony U, Ace 2..nemmegyek bele nagyon ,mert nem tudom az igényidet. Előfizu, használt...?
-
Teszla_
senior tag
válasz
zsoltyyy #31974 üzenetére
Egy kicsit későn válaszolok, elnézést
Eddig nagyon meg vagyok elégedve a 3GS-sel. Ami miatt mégis ezt választottam, az a mérete. Sajnos a mini pro nagyon apró volt nekem, még a Galaxy 3-nál is kisebb volt. Ez pedig már egészen normális méretekkel van megáldva, főleg, hogy vettem hozzá egy műanyag hátlapot is, ami még dob a méretén. De inkább, mint hogy karcolódjon a hátlapja.
Egy-két dolgot még szoknom kell, főleg az iTunes-t. Viszont arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet egy hívást elutasítaniáltalában visszahívom azokat, akikkel beszélek, így meg meg kell várnom, ameddig ők teszik le a telefont.
-
GribMate
aktív tag
válasz
zsoltyyy #32020 üzenetére
Nem vagyok profi okosteló témában, de gondoltam nem árt ha segítségképp felvetem, hogy én is Ace-szel szemezgettem és eljutottam odáig (ZTE-s kitérőimről le lettem beszélve) hogy Moto Defy kell és semmi más. Hátha más "Ace-est" is megragad
T-nél 35 körül van 2 év hűséggel. Aki bevállalja a hűséget, annak sztem bestbuy -
Isti2
aktív tag
válasz
zsoltyyy #31980 üzenetére
Mivel egyforma az említett telefonok hardvere és az én felhasználásom is egyforma(most a min pro 3-4 napot megy), ezért érdekelne, hogy a különböző méretű és felbontású kijelzőkkel és nagyobb akksival szerelt modellek mennének-e ennyit, főleg a ray és a neo, mert ugyan nagyobb méretű és felbontású képernyőjük van, az akksi is nagyobb 20%-al, akkor azok is mehetnek ennyit??
-
takijozsi
csendes tag
válasz
zsoltyyy #31987 üzenetére
Átlagos felhasználó lennék. Tehát gondolok itt arra, hogy zene, wifi, 1-2 fénykép készítés... lényegébe ennyi.
Meg még annyi, hogy üzem idejüleg bírja a kiképzést. Tehát ne félnaponta keljen tölteni...
Meg annyi hogy nekem a Nokia felé húz a szívem mivel tudom hogy megbízható márka. A Samsungról meg nincs nagyon információ etéren -
csilisz
tag
válasz
zsoltyyy #31438 üzenetére
Thx, viszont az nem haldja meg a 80k-t ?
(#31439) Árpád78: 1. Anyukádnak mennyire fontos az sms-írás? (ha igen qwerty-set ajánlanék)
2. A gps fontos, hogy megtalálja a jelet gyorsan?
3. A net mennyire fontos, mert ugye ha sokat használja jobb a nagy kijelző (jobban olvasható)
4. Fényképezés: ezen a ponton nem ajánlanám nokia 500-at (1, 2, 3, 4, 5
6) ugye a csoda EDOF (fixfókusz).
5. Játék: gondolom nem sokkal komolyabb játékok mint az Angry Birds. Úgyhogy valószínűleg elég egy MSM7227/MSM7227T .
6. Fontos, hogy új legyen vagy jó használt, de jó állapotú is + Akármelyik szolgáltató jó vagy csak pl.: 1, vagy független? -
TazLeacher
nagyúr
válasz
zsoltyyy #31234 üzenetére
Nem értek veled egyet. Sokszor vannak jobb app-ok. Alapvetően én is jobban örülök a jó gyári alkalmazásnak, de kevés a "jó". Pl.: a galéria. Sokkal jobb a Quickpic. Ez csak egy példa. Én úgy kezdem, hogy root, titanium backup, és pucolok minden gyári alkalmazást, amire nincs szükségem (böngésző, galéria, zenelejátszó, és még a sok fölösleges sosem használt program), és töltöm le helyettük a megszokott, bejáratott programokat.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsoltyyy #31121 üzenetére
Nem néztem el semmit. A Gio egy flash támogatás nélkül eredetileg 600mhz-es procival rendelkező (a turbo miatt megy 800on) arm v6 architektúrás ardeno200-as készülék android 2.2-vel, amiben nincs HD video felvétel, sem pedig vaku. Ez szerintem nem kis különbség, hanem inkább elég nagy.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
zsoltyyy #31109 üzenetére
Pontosan. Az összes Gameloft játék parasztvakítás giroszkópos irányítás nélkül. Ipod touch 4g-ről jövök, és ott nagyon megszerettem. iphone-on nagyon támogatott, androidon még csak most kezdik alkalmazni. Ajánlom az előző hozzászólásban linkelt videót.
U.I: a giroszkóp nem azt jelenti hogy autós játékokban döntögeted a telefont (ahogy azt az emberek 80%-a hiszi), hanem teljes 3D-s irányítást tesz lehetővé. -
-
avap
csendes tag
válasz
zsoltyyy #30998 üzenetére
kifelejtettem hogy azért néha csinálok egy két fotót és videot is, de leginkábba wifi és GPS legyen benne tuti erős. Nemtudom hogy áll most a bada a letölthető alkalmazásokkal van választék? Most egy N958Gb-ot használok és azért kellene a wavre is néhány program. Mit tudtok róla van jövője a bada OS-nek?
-
avap
csendes tag
válasz
zsoltyyy #30998 üzenetére
kifelejtettem hogy azért néha csinálok egy két fotót és videot is, de leginkábba wifi és GPS legyen benne tuti erős. Nemtudom hogy áll most a bada a letölthető alkalmazásokkal van választék? Most egy N958Gb-ot használok és azért kellene a wavre is néhány program. Mit tudtok róla van jövője a bada OS-nek?
-
-
trohak
csendes tag
válasz
zsoltyyy #30603 üzenetére
Szia!!
Köszi a választ!!
Nem akarom olyan hűű de nagy dologra használni, hát annyira, mint egy átlagos telefon felhasználó. Sms mms, hívás, zene, net stb, szóval semmi extrára, a díjcsomagban amúgy van 10óra mobil tv is, na lehet ha már az meg van, akkor kihasználom, ezeken kívül semmi extrára.
Szeretem a Nokiát, de hallottam h a C5-03 elég rosszul sikerült, szóval hajlok valamelyest a Galaxyra is, meg hát tetszik is. -
Gyúrma
tag
válasz
zsoltyyy #30486 üzenetére
vágom, h mi a HSUPA, csak én attól parázok, h ennek a hiánya miatt a sima böngészés a neten is lassabb lenne, mert tudtommal amikor egy weblapot töltesz le, akkor vmennyit töltesz fel is(az ellenőrzés miatt), és ha kevés az up sáv, az vissafoghatja a down sávot...
ezért érdekelne, h 1 szaki mit mond erre...
ezért nemtok dönteni most az X8 és a ot-990 között mert, egyik tud HSUPÁT(X8), de kisebb 0,5 hüvelykel a kijelző, ami azért nem kevés
-
CHIPman
nagyúr
válasz
zsoltyyy #30056 üzenetére
1: Nem lehet tudni, először csinál ilyet az Apple, hogy a két éves modellt forgalomban hagyja. Mellesleg illene múlt időben beszélned, a Google megmondta, hogy a nagy gyártók másfél(2?) évig legalább támogatni kötelesek a készülékeket.
2: (multitask) wanna start a flamewar? -
lacyhsv
csendes tag
válasz
zsoltyyy #29902 üzenetére
Sziasztok
Ebben a hónapban szándékozom venni egy okos telefont!
Hozzá teszem ez lesz az első
Én így első ránézésre egy Samsung Galaxy S2-re gondoltam!
Érdekelne a véleményetek,hogy megvegyem-e,vagy tudtok-e ennél jobbat
ebben az árkategóriában!
Köszönöm előre isÜdv
lavyhsv -
greenstone
csendes tag
válasz
zsoltyyy #29886 üzenetére
Akkor valószínűleg a P500 lesz a befutó. Igazából azon gondolkoztam el, hogy a Blade WVGA-s kijelzője megéri-e a plusz pénzt, mert ahogy elnéztem másban nem jobb. Hardver ugyanaz, kamerája P500nak jobb, talán az akksija is tovább bírja....Egyébként átlagos használat, wifit gyakrabban, gps-t kevésbé használnám. Fontos hogy jól lehessen vele írni, de mivel a Blade kijelzője sem sokkal nagyobb mint a One-é, ezért gondolom nem sokkal más...legalábbis nem hiszem hogy a nagyobb pixelszám pontosabb gépelést tudna biztosítani.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsoltyyy #29714 üzenetére
Egyébként az Androidra komolyabb alkalmazások vásárolhatóak, és a szabadság érzése, a nyitottság nagyobb. Ezért a szabadságért szerettem meg a kis zöld robotot, és nem zárkózom el a használatától.
Az a szomorú, hogy ma már olyan alapdolgokat elhagynak az okos-telefonokról, mint a híváskezelő gombok, amelyek a Waveken még megtalálhatóak.
-
-
HS 2142
őstag
válasz
zsoltyyy #29317 üzenetére
A két LG-vel mi a probléma? A Black-et volt szerencsém kipróbálni egy rövidebb ideig, nem éreztem lassúnak, talán a kamerája az, amiben csalódtam kicsit.
Én is hasonló árkategóriában keresek és a problémám az, hogy a T-nél nincs Neo, csak Ray, az nem tudom mennyire érné meg. (A Galaxy S-el van egy árban.) Van esetleg még valamilyen alternatíva, ami érdemes lenne megfontolni? -
mr.kocka
aktív tag
válasz
zsoltyyy #29215 üzenetére
Igy vettem, de amikor nezegettem, 10/6 kb. Ilyen volt. Enyemen egy pici repedes volt, de akkor is. A srac, aki arulta, volt meg 1 neki, az is repedt volt, csak az csunyabban.. Ettol fuggetlenul nen rossz telefon
aki szeret vele mokolni annak legjobb valasztas. Nekem nehez volt sulyra, a fem miatt...
-
Bdanyy
addikt
válasz
zsoltyyy #29212 üzenetére
Persze, azért kellemesebb érintésre is mint a puhább műanyag.
Karcosat akartam, elég simán karcolódik a gorilla glass is. Törve még csak egy Defyt láttam.
IkszIpszilon:
Desire S-nél a Nexus S-t biztos jobban fogod látni napon (márha az amoledes verzió), de telefonálásra a Desire sokkal jobb a másodmikrofonja miatt. Nexusnál elég rossz a hangminőség, viszont zenében a voodoo miatt nyer elég simán a telefonok nagy részével szemben, de rádió meg nincsen benne
A Neo/Ray is jó választás lehet még, de azt nem használtam.
-
szasanyi
félisten
válasz
zsoltyyy #29088 üzenetére
Alapból a szolgáltató által biztosított MobilWeb-et használja. Ha bekapcsolom megy a WiFi, de hogy melyik használja a telefon...? Az általad javasolt megoldás kézenfekvő és tutira megoldás, de egyszerűbb kellene aminél nem kell ki-be kapcsolgatni, állítgatni a netelérést.
-
Sousuke
tag
válasz
zsoltyyy #29003 üzenetére
Köszi a gyors választ
Telóról nem tervezem tv-n filmezni, arra ott a NAS. A készülék legyen inkább nagyon jó supporttal ellátva, tehát ne aggódjak azon, hogy jön-e rá újabb android vagy sem. Terhelést jól viselje, pl wifin keresztül netezés és filmnézés, esetleg néhány játék. Akkor eddig egy pont a Desire HD mellett. Más vélemény? -
mr.kocka
aktív tag
válasz
zsoltyyy #28988 üzenetére
Igen, jó a példád, napokba volt nálam egy HD2, teljesen szép a kijelzője, ahhoz képest, hogy 16millió szinű, stb.
Muszáj odafigyelni, mindenhol van ilyen, én - igaz nem veszek új készüléket sűrűn - csak gyártói garanciával vásárolnék. Bolti garancia annyit ér, mintha nem lenne. Ha meghibásodik a készülék mutogatnak a vevőre, hogy ő cseszte el, stb. Nekik annyira nem érdek javíttatni a készüléket, mert az nekik bevételkiesés. Gyártói garanciánál más a helyzet, olcsóbban szerzik be a cuccokat, és így is annyit kasználnak, hogy nem igaz.. Többet ér nekik az, hogy legközelebb is tőlük vegyenek telefont, pár száz / ezer forintnál. Presztízs..
BotaN: Oké, én is megcsináltam magamnak otthon, de elég gáz, hogy ilyen megesik. Azóta senkinek nem ajánlom az XXL-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest