- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A Lost-ot is utáltam a vége miatt. Pedig arról már az első évad felénél rájöttem, hogy semmi jó nem fog kisülni belőle.
Hasonló okokból nem tudtam értékelni a klasszikus 2001: A Space Odyssey-t sem annyira, mint az IMDb pontszám.
Az ME szerintem messze nem teljesíti túl ezeket (már pejoratív értelemben).
Én számos olyan "fan befejezést" tudok vizionálni, ami felett a fórumozók pezsgőt bontanak, de nekem kedvem lett volna idejönni és napokig sírni, hogy kérem vissza az életemből a Mass Effect-el töltött órákat.
Így hirtelen sokkal jobbat viszont nem igen tudnék összerakni attól, amit ők tettek. (Egyéni preferenciákra simogatni persze, de az csak nekem lenne kicsit személyre szólóbb, neked csak véletlenül tetszene jobban, vagy még annyira sem.)
Az én Director's Alternate Cut befejezésem az lett volna, hogy ott elvágjuk fekete képpel a dolgot, ahol Shepard leül Anderson mellé, mert elájulnak és belehalnak a sérüléseikbe. A ciklusok pedig feltételezhetően peregnek tovább, de mi arról már semmit nem tudunk. Csak pörög a képernyő egyik felén a stáblista, a másikon pedig látjuk a Liara által összerakott időkapszula tartalmát. Ennyi, semmi plusz űrcsata a flotta bukásáról, de főleg nem Stargazer csevej vagy bármi más a végére, CUT.
A nép ezt gyűlölte volna, de nálam a második legjobbként lenne könyvelve.A Theatrical Cut (ha én lettem volna a fejes) pedig valami hasonló a mostanihoz, csak kicsit másképp és közérthetőbben tálalva, illetve lehetőséggel Shepard-nak a túlélésre (ami szerintem egy agyrém, de én is a pénzért csinálnám - főleg ezt a befejezést...) másféle animációkkal a végén, vaskosabb epilóggal (plecsniosztások, tisztelések, emlékmű a citadellában, miegymás, hogy örüljön az átlag ember is).
Ezt én utálnám, csak a casual gamer kedvére lenne, a pénz miatt.A Director's Philosophical Cut pedig ugyan az, mint most, csak ha lehet akkor még egy kicsit elvontabban és szűkszavúbban tálalva, nem mondaná ki egyértelműen a kisgyerek, hogy mi van (ami nem is kisgyermek lenne, csak egy hang egy látomásszerű környezetben), nem rohangászna Joker a színes izé elől, stb (kb. ott lenne vége, hogy beleugrasz a sugárba, kimondod hogy "dögöjjé meg!" vagy egybeolvadsz a géppel, bár nem ilyen markolászós formában...).
De ez a három úgy lenne kiválasztva, hogy milyen módban játszottál (Action, Story, RPG - vagy hogy is vannak, mert én importáltam, így nem láttam...) és milyen főbb döntéseket hoztál (illetve talán EMS szerint), nem ízlés szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged