- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
DamianB #12918 üzenetére
Jah kb csak annyi van, hogy kapsz 1 keretes képet tőle amit meg lehet nézni a saját kabinodba.
Legendary edition-be a kinézetét is megváltoztatták.Talit is elég durván el lehet cseszni..
'nekem ALT+F4 lett a vége mert egyszerűen nem bírtam felvállalni a következményt, nem szoktam ilyet csinálni de ez mondom nem'
-
Daelion
őstag
válasz
DamianB #12912 üzenetére
Én meg ME 2-be összejöttem Jack-el aztán ME 3 elején találkoztam vele Citadel bárban és beszéltem vele.
Valami oknál fogva lepattintott azt csá, mondom bazzeg akkor nyaljál sót.
Utána meg vissza fogadott Liara akivel első részben voltam.Femshep végigjátszás is poén volt amikor felszedtem Garrust, szerencsétlen állandóan zavarban volt.
3x vittem végig a játékot de talán legstabilabb meg aranyosabb az a Tali-val volt, imádtam
. 'mondjuk nekem irl is ilyen kis aranyos bolondos csajok jönnek be'
-
looser
addikt
válasz
DamianB #12912 üzenetére
Így, hosszú hajjal egész csini, bár a tetkóktól kivagyok :-) Én lekaptam Ashley-t és ezután közölte Liara, hogy ne jétszadozzak vele. Pedig előtte ugye a parancsnoki szobából fel lehet hívni Diana-t vagy Samantha-t is (utóbbival nem emlékszem, volt-e valami...de az újságíró csajjal tuti) és utána még nem volt gond Liara-val.
-
genndy
addikt
válasz
DamianB #12896 üzenetére
Ezt nézted?: ME wiki, Benning
Kellenek hozzá teljesített küldik. Meg Benning emlékeim szerint is elég késői küldetés, még az is lehet hogy a Citadellás esemény után érhető csak el (direkt nem írom pontosabban hogy ne legyen spoiler).
Az összes egyszer elérhető dolog küldetéshez kell, azért nem tudod többször megvenni. A virág pl. Ashleynek adható kedvesség. A kórházban utána a medigél fejlesztésen kívül tényleg nem érhető el más.
Nem kell utánanézni, nagyon barátságosra írták meg a játékot, csináld sorban az elérhető dolgokat, a mellékeseket amikor még elérhetők, mind a nagy főküldik előtt és akkor minden kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged