-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Egyszerűen fantasztikusan leanimálták" - ez így van, különösen ha a seggéről van szó
[link - Miranda's giant ass]
Amúgy a végéig jó a játék, és hozza a hangulatot. Nekem 31 óra volt a befejezése, max annyival húztam el, hogy szkenneltem bolygókat.
-
Eli_Stone
aktív tag
Mondjuk a romance-ok is el vannak k**va benne. Pl én Liara fan vagyok ezért alapból szinte az összes save importomban Liara volt eleve a LI-m és a ME2-ben meg megerősítettem benne, hogy még mindig ő kell és természetesen a ME3-ban is megerősítettem, hogy még mindig őt akarom de így is újra el kell csábítani, de ugyan ez a helyzet Ashley-vel is. Csak az ME2-es LI-ket nem kell újra elcsábítani pl Miranda, Kelly, Jack, Thane, stb.. de azok meg egyenlőek a nullával.
-
Chabe89
addikt
Hát ezt a játékot nem igazán úgy kell végigjátszani ahogy azt te tetted. Te csak végigrohantál rajta. Abban viszont igazad van, hogy csalódás nem csak te gondolod így. Ha nem szeretsz fedezékben bujkálni akkor játssz FPS lövöldékkel. Ott lehet rambózni. Könyvek nélkül ez a játék sajnos nem kerek. A 3. rész pláne nem. Fegyverfejlesztés szerintem felesleges is.
Mindenben lehet hibát találni, főleg annak aki direkt keresi őket. Am meg rengeteg könyv van a scifi világában aminek nyitott marad a vége. A 3. Mass Effectel is ezt akarták elérni szerintem, hogy mindenki azt képzel a végére amit akar és így mindenki elégedett (vagy mégsem). -
baluka26
veterán
Hajnalra kijátszottad?
Cerberus bázis előtt vagyok, 24 óra, minden war asset megvan, és most kezdtem el multizni a readiness miatt.
Szóval elég körültekintően mentél végig, grat..
A ME2-ben sokkal egyszerűbbek voltak a skillek, meg ott aztán voltak tényleg vicces acsik, szóval nem értelek
A csapat először fura volt, de Vega, Javik eléggé jó új karakterek szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged