Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eli_Stone

aktív tag

válasz Polllen #8103 üzenetére

De nála már aktiválva van a ME3 csak egy másik gépre letöltötte az Origin-en keresztül és a telepítés akadt meg. Valószínűleg ilyenkor valami olyasmi történhet, hogy az Origin megpróbál valamit olyan helyen futtatni amihez kellene admin jog csak neki nincs mert hibásan települt vagy amikor frissíti magát elállítódnak a hozzáférési szintjei és így már nincs joga hozzáférni bizonyos erőforrásokhoz.
    Amúgy meg Win8 x64-en tökéletesen megy az Origin meg a ME3 mást nem próbáltam de nem is nagyon lenne helyem mert egy 120-as HDD egyik partíciójára telepítettem a Win-t és kb el is fogyott a hely rajta :)

Amúgy anno ment a találgatás, hogy vajon, ha nem lett volna felháborodás a ME3 vége miatt akkor is ingyen adták volna a multis DLC-ket és most, hogy betettem az Origin-be a magyar ME2-t is eszembe jutott, hogy anno a ME2-höz is volt pár ingyenes DLC pl: Zaeed, Hammerhead, Normandy Crash Site és ingyené adták a Cerberus páncélt és az Arc pisztolyt illetve ha jól emlékszem a ME1-hez is ingyen volt a Bring Down The Sky. Szóval akár lehetett ez eredetileg is így tervezve. De a From Ashes DLC azért mindenképp pofátlanság volt mert egy forinttal sem ért többet pl a Zaeed DLC-nél :)

Új hozzászólás Aktív témák