- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
tiv83us #2161 üzenetére
Én a Boldog Özséb nevet használom előszeretettel. Ha lány, akkor meg Bözse.
-
HaaS
addikt
válasz
tiv83us #2147 üzenetére
Ugyan, ha jót akarsz játszani, akkor nem olvasol cikkeket, pláne nem olvasol fórumot, ez alap.
Spojler itt? Hmm... próbálkoztunk. Azon kívül, hogy küzdeni kellett a javaslatért + senki nem használja... valamint hogy próbáltam én is tanítani, de javarészt sikertelenül, mert elég bonyolult, feladtam.fiA "meghal a végén" szövege azóta is a péhá egyik legjobb benyögése
!
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2139 üzenetére
bödön? ha nem lennél modi és egy sokkalta eldugodtabb topikban lennénk ahova nem jár modi, mondanék valamit, most csak annyit hogy nyasgem
amúgy kell egy spoiler tag a mondandód elé ami olyan, aztán csá, bár sok embernek nincs esze ehhez sem
jé, és tényleg kint van már neten a clonedvd, majdnem 10 giga... na akkor jövő hétig neki kéne állni kicsit takarítani a winyómon, nincs ennyi helyem
a leírásban meg 15 giga hely szerepel, áá hát ez botrány -
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2126 üzenetére
az lehet, de én is a CDG-ból rendeltem meg véglegesen, pickpack átvétellel, úgyis mennem kell majd Debrecenbe a bankba, meg akkor már átveszem az újságosnál is, de előtte megnézem a moziban a Haywire-t
úgyhogy én csak 8-án fogok tudni játszanimindegy, addig kibírom
amúgy meg itt ki warezolt? szerintem felesleges ezért sírnod megint
oric... meghallt?
azt hogy?
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #2106 üzenetére
Valószínű, hogy ott is lesz egy kis konflikt. Ha jól emlékszem a Kai Lenges jelenet is a Fellegvárban van. A Tour vidit akkor tényleg ne nézd meg. Nem annyira spoileres mert nem mutatnak meg mindent, de a nagyját bejárják. Viszont ez az új helység ütni fog ahol meg lehet majd nézni hogy állunk a küldetésünkkel.
-
Visormail
addikt
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2028 üzenetére
a tökéletes formáció: vanguard + adept --> az adept csinál egy stasist, ekkor a vanguard ráugrik, és még egy novával is megküldi őket, aztán kezdődik elölről, ezzel az összmunkával bárki és bármi megfektethető, de két vanguard silveren/goldon ha egy emberre repül rá, az is kifizetődő tud lenni
-
Malachi
veterán
válasz
tiv83us #2022 üzenetére
nyilván, vanguard mindenhova először ér oda. aztán egy jó kis nova és bamm, egyszerre két ellent kiüt. az most tuti, hogy kimaxolom, aztán megyek vissza az engimre, az már 18-as és a rakétás drón nagy jóság.
ezzel együtt a vanguard könnyen pusztul, mert ugye a pajzsból veszi le a biotikus támadásokat. szóval ésszel kell nyomatni vele, de tényleg nagyon erős támadásban.
ja, meg próbáljátok ki egy erősebb shotival valamelyik armor piercing kiegészítést. nem hittem el, egy lövésből átviszi a fém pajzsokat és akkora fejeseket oszt közelről, hogy öröm nézni.
-
leviske
veterán
válasz
tiv83us #1998 üzenetére
Ebből látszik, hogy mennyire van értelme dobálgatni a stúdiók közt a franchise-okat. Edmontonban lehet, hogy ebből még kiakartak hozni valamit, Mount Reálban már valószínűleg csak plusz munkát láttak benne.
Mindenesetre így kíváncsi leszek, hogy mivel magyarázzák meg a collectorok másodikrészbeli munkáját.
-
Malachi
veterán
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #2000 üzenetére
"De lehet csak a demoba raktak bele "general" kinezetu Reapereket, mert meg "kidolgozasra" vartak es a teljesben egyeniek lesznek."
Kétlem! A demo mint tudjuk régebbi darab már, ez a trailer amiből a kép van pedig nemrég jött. Nem hiszem hogy fognak rajtuk változtatni. Lusták az emberek manapság
. Egyszerűbb csinálni egyet és azt megsokszorozni, mint külön külön rajzolgatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tiv83us #1998 üzenetére
Mi a gond? AZ ME2-ből középen az ott Harbinger valszeg, a többiek meg szinte ugyanúgy néznek ki.
Más:
"Cseh barátainknál lokalizációval fog megjelenni a játék. A legérdekesebb az egészben, hogy egy játék áruház fordította le! Nálunk az 576, vagy CD Galaxis miért nem csinál ilyet?
Irigylem a cseheket..." -
Ilsyde
őstag
válasz
tiv83us #1979 üzenetére
Igen, remélem felbukkan. Bár a legutóbbit még nem olvastam, de elvileg mindhárom konyvben szerepel - úgyhogy illene.
Kicsit aggódom mert Drew otthagyta a céget... nem tudom mennyire vette ki a részét a ME3-ból. Azt már tudjuk hogy a negyedik konyvet nem o írta és az olyan is lett.Azért egy jól átgondolt Mass Effect MMORPG-t is elviselnék
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
válasz
tiv83us #1972 üzenetére
kipurcanni is több féle képen lehet
de akár túl is élhetnéd, végül is a ME3-at még senki nem vitte végig, vagy akár egy ME3 DLC vel behozhatnának bármi ilyen jellegű összekapcsolást isa ME3 CE kiadásba tud valaki segíteni
mert most kicsit tanácstalan lettem mi is jár DLC ügyileg a CE hez :S -
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1905 üzenetére
újra ki lehet osztani a skillpontokat, miért nem csinálod meg? én az adeptemmel "megfagyasztottam" az ellenfelet, a vanguard meg belerepült a tömegbe és csak azt láttam hogy 3-4 ellennel máris kevesebb
úgy rémlik nekem van egy drell vanguardom, ha van akkor elhalasztom a quarian engi húzását
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1903 üzenetére
jóvanmá
majd igyekszem, eddig egyszer próbáltam print screennel screenshotot lőni, há persze hogy az egész kép egy fekete négyet lett, semmi másma összeálltunk négyen úgy random, két asari adept, egy vanguard és engineer, hát eszméletlen hogy esélye sem volt semminek és senkinek, igaz csak bronzon voltunk, na de még figyelnem se kellett szinte, ez a vanguard valami baszottul erős!!
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #1854 üzenetére
"A 2. rész végén nem a kaszás techet szerezzük meg hanem a Collectors technológiát.
Nem ugyanaz?Szerintem is ugyan az mivel a begyűjtők a kaszások csicskásai így az ő technológiájukkal rendelkeznek.
"Több mint valószínű hogy a cerberus már előtte is rendelkezett reaper technológiával."
Ezt mibol gondolod?Könyv Spoiler!: A harmadik könyvben Paul Graysonon kísérleteznek kaszás technológiával.
Tudtommal ez még a második rész előtt játszódik, de ha nem majd valamelyik okos felvilágosít az időrendi sorrendről. -
Tibicsucsu
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1801 üzenetére
tudom hogy nem kell, tonnaszámra lövöm így is ki messziről őket, az ólajtó se segíthet rajtuk, míg a rés rajta van
na de azért egy Widow ami egyből átviszi, boldogabb és egyszerűbb az életLui... na csak megvagy
persze, azért ilyen bamba nem vagyok...a Widow-ra gondoltam a romboló alatt
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1799 üzenetére
hogy az anyámba tudtátok megcsinálni a goldot? mi a 8. hullámig négyen voltunk, srác utána kiszállt, csak Lui meg Edem maradtunk, pont a legjavára, és ez még csak silver volt
4 atlas, rakat phantom meg nemesis, meg rohadt sok guardian, bleee, azok ellen kéne már egy Widow
bár Luinál egyszer volt egy ilyen romboló, nagyon durva kis fegyó... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tiv83us #1794 üzenetére
Na most gonosz leszek.
Itt csináltad meg a silvert te
Itt mi már egyszer letoltuk, mázlival igaz, de meglett.
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #1733 üzenetére
az előbb toltam 2 kört egy 17-es szintű Krogan társaságában (amúgy meg 92 és 50-es szintűek voltak
)
ez valami brutál... odaszalad, két ütéssel két embert csinál ki... rohadt kemény
nem is volt nagy kaland hármónknak behúzni perfektre bronzon a két pályátez a fagyasztó töltény áááááállat
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
tiv83us #1730 üzenetére
Nekem most 19-es az engineerem. Incinerate-et kimaxoltam és csak a pisztolyt viszem magammal. Így kb 2,5 mp a cooldown, ami elég jól jön. Mondjuk így sem szedi le rögtön a troopert, de egy lövés már általában elég utána (előtte, közben). Gyakorlatilag dobolni tanulok: jobb kezemmel gyors ütemben lövök, a ballal pedig lasab ütemben égetek mindent amit látok. A drone viszont nem annyira jó a guardianok ellen, mint más classoknál. Nem tudom mik vannak még, de néha látom, hogy egyszer csak kizökkenek a fedezékből és utána gyorsan halnak. Aki jártas a többi classban ez elmondhatná, hogy melyiknek mi az ellenszere a guardianok ellen. Azt nem tudom még, hogy utsó lépésként érdemes-e a drone-t rakétásra upgrade-elni. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest