- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
én éppen ezért nem szólok hozzá már egy ideje, mert nem tudnék mást mondani, amit pár hónapja. azt viszont nem szeretem, ha valakit ilyen ovis stílusban küldenek el melegebb évhajlatra, hogy "nekem tetszett, szóval ha neked nem tetszik, akkor menjél és csinálj jobbat".
legalábbis itt nem szeretem, mert itt általában értelmes érveket hoz mindenki.
nehogy már egy százakat foglalkoztató világhírű játékfejlesztőt vagy az EA-t kelljen sajnálni, mert szegények NEM TUDTÁK (jó ég) befejezni, amit elkezdtek. akkor miért kezdtek bele? vagy miért nem mondták, hogy akkora fába vágták a fejszéjüket, hogy kell még vagy fél év, mire normálisan végig tudnak sakkozni mindent? a történelem legjobb játéka lett volna. de inkább a gyors pénzre pályáztak. vagy tudomisén, mire. a lényeg, hogy itt csak a játékosoknak lehet igazuk.
-
csigacska
tag
Garussal van egy jó beszélgetése, az tetszett, én elég sok küldetésre elvittem, végülis sok hp, nagy pajzs, és hasznos dolgokat tudott, szóval annyira nem éreztem fölöslegesnek. Bár egy Krogan-t, legyen az bármelyik, jobban el tudtam volna viselni, az 1-2-ben is bírtam Wrexet és Gruntot is. (tudom régi hozzászólásra írok, csak most estem be gép elé
)
-
zsotesz81
senior tag
Én tegnap végeztem a játékkal, bennem is van hiányérzet.
SPOILER
A végső csatában Garrus és Javik volt velelm, amikor rohantunk a végén a fénysugár felé ott ha jól értelmeztem Shep-en kívül mindenki odalett. Ehhez képest nálam a végső videoban a normandyból Joker, Liara és Javik szállt ki, Többiekkel mi történt? Több olyan döntéshelyzetet vártam volna a végső csatában mint ami volt mondjuk a Quarian vs Geth szituációban, az nagyon ott van, én hagytam Legion-nek feltölteni a kódot, Tali halála meglepett, de nagyon ütött, kellett volna hasonló döntéskényszer a végső csatában is. Meg kicsit lehetne hosszabb, nekem kb. 25 óra lett, igaz maradt ki néhány mellékküldetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest