- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HollyBoni #22369 üzenetére
Nem, hanem ezt csinálom.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HollyBoni #22365 üzenetére
Beállíthatom a boot sorrenden, de akkor is a már meglévő indul el...na , de most újrabasztatom az egészet. MIndjárt kiderül...- Nem megy. Hiába csinálom meg a pendrive-ot, nem tudok róla bootolni...amikor meg az iatkos indul, ott nyomok egy F8-at, hogy kiválaszthassam akkor akár ott is a boot sorrendet, akkor ott sincs ott a pendrive. Már a másodikkal próbálom.Igen, így már feltettem a 10.8.3-at...ugyanerről a pendriveról.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
HollyBoni #22281 üzenetére
Biztosan igazad van,de volt olyan a VMware -nál,hogy a rendszerem teljesen lefagyott és csak újra indítható volt,ezért szeretném használni a virtualboxot,mert ahogyan említettem szomszéd haver gépén Win7-alatt a virtuálboxba telepített osx montain lion csodálatosan fut ,próbáltuk azt is telepíteni a rendszeremre,de Nem működik,úgyan azokat a képeket adja be amit előzőleg már itt felraktam,sajna látom az előző hozzá szólásaim nem jól linkeltembe .
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
HollyBoni #22210 üzenetére
Nem tudom ,de sajnos nem működik ,de lehet sőt neked van igazad mert én vagyok a láma hozzá ,de nem tudom megcsinálni,már mindenre klikkeltem ,de akkor se m működik,illetve kollégád szöget ütött a fejembe azzal,hogy iso file kell hozzá ,amit tőled kaptam abban nincs iso file.
-
Immy
őstag
válasz
HollyBoni #22020 üzenetére
Újraindítottam és disk utily bejött, ott erase-eltem az 500gigás winchestert, de a restore részt meghagytam.
Újraindult a gép és nem jött be a recovery update, hiába nyomtam az alt+cmd+r kombót...Most internet recovery megy. Ilyenkor mit csinál? Nem a winchesteren lévő restore-nak kellett volna elindítani?
Mod: azt olvasom, hogy internet recovery esetén arra állítja vissza, amivel vásároltam. Nekem az a Mountain Lion. Áhh pedig direkt azt szeretném, hogy nem updatelem Maverick-re, hanem clean install-ként az megy fel.
-
RaZroX
addikt
válasz
HollyBoni #22015 üzenetére
Azt én is szeretném tudni. Ennyit tudok róla.
-
RaZroX
addikt
válasz
HollyBoni #22013 üzenetére
Természetesen raktam fel. Konkrétan Bios-ban sem látom a HDD-t ha be van kapcsolva az AHCI-t.
Amúgy érdekes mert csináltam egy resit és most megint kellett neki a pendrive.. egyátalán nem értem már az egészet ...Mondjuk nem zavar csak fura..
Amúgy a rendszer 3 hónapos kb, az eléj belőttem hogy minden jó legyen azóta nem szórakoztam vele csak használtam.
-
törölt tag
válasz
HollyBoni #21921 üzenetére
Erre nincs valami patch? Elég macerás folyton ezt megcsinálni vele.
Más: 1366x768 a felbontása a laptopomnak. Flottul megy rajta a 10.9, minden komponens rendben. Ez jó. Viszont a font render valami ocsmány képet csinál. Iszonyat rondák a karakterek a képernyőn. Win és linux alatt éles, de itt mint ha valami kisebb felbontást nagyítanék ki. Nagyon gáz. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
GazVezír
tag
válasz
HollyBoni #21896 üzenetére
Így van. Ami a Lion-t és Mountain Lion-t illeti, én sehol nem találkoztam olyan alternatív forrásból - értsd: warez - letölthető változattal, ami nem csupán az InstallESD.dmg-t tartalmazta volna. Némi kutakodás után úgy tűnt, hogy másnak is ez a tapasztalata. Ebből következik egyenesen, hogy az UniBeast csak az App Store-ból letöltött változattal működik együtt, ami nem csak az dmg-t tartalmazza. Viszont a Store-ból megvásárolt változatban található InstallESD.dmg-t ki lehet cserélni alternatív forrásból származó másikra, az UniBeast nem fog problémázni rajta. Ez azért lehet szükséges, ha valamilyen okból kifolyólag nem a legfrissebb verzióból szeretnék telepítőt készíteni.
Továbbra is kérlek, ha te az UniBeast-et rávetted arra, hogy csak az InstallESD.dmg-t felhasználva készítsen telepítőt, akkor írjad le annak a hogyanját mindenki számára érthetően. Ha pedig sikerült alternatív forrásból származó teljes csomagot szerezni, kérlek privátban írjad meg nekem, hogy honnan, mert én konkrétan sehol nem találtam, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsen. Ezért is kértelek meg, hogy írjad meg ha így van, illetve ha úgy.
-
GazVezír
tag
válasz
HollyBoni #21894 üzenetére
Kérlek írjad le részletesen, hogy egy mezei InstallESD.dmg-nél hogyan érted el, hogy az UniBeast probléma nélkül megegye, és akkor lehet hivatkozni rá, ha a jövőben mások is elkadnának. Én próbálkoztam, de a végén arra jutottam, hogy nem érdemes fecsérelni vele az időt.
-
Clickbait
aktív tag
válasz
HollyBoni #20171 üzenetére
Parancsolj
Ha jól tudom még MultiBeast is tartalmazza. -
d3kk
senior tag
válasz
HollyBoni #18951 üzenetére
Én is kérhetek segítséget?
Felkészültem a teljes hdd repartition-re (fullformat)
és arra vagyok kíváncsi hogy esetleg milyen módon tudom felpakolni a 10.8.2-t (update-el vagy anélkül..)
config(bár ezt már feljebb írtam de):
INTEL core2quad Q6600 G0
Kingmax 2 x 4GB 1600Mhz Nano Gaming
MSI G41M-P28
XFX 9600GT 512 (single slot)
-
HollyBoni
veterán
válasz
HollyBoni #18813 üzenetére
Például ilyen hibát kapok mint a videóban, az ablakok megnyitásnál szaggatnak, görgetésnél is keresztbe vannak csikok a VGA-n.
P55M-UD2 lapról váltottam H55M-S2-re, Lion helyett Mountain Lion van és ezt csinálja. A VGA egy 5450, HDMI-n keresztül csatlakozik. Senki nem találkozott még ilyen hibával? Próbáltam már pár kext-et, de nem segitett.
-
Máté94
addikt
válasz
HollyBoni #18376 üzenetére
Alvó üzemmód, mint Win-en. Leállnak a ventik, kikapcsol a monitor és villog a házon az egyik led, legalábbis nálam.
EDIT: Most tesztelve a gépemen, Windows 8-al manuálisan, se auto sleep-el nem alszik el a gép. A optikai meghajtó a hibás... pontosan úgy, mint OS X-nél.
-
Máté94
addikt
válasz
HollyBoni #18281 üzenetére
AppleHDA Rollback, DSDT volt, ugye?
Illetve kereső használatát ajánlanám...
HD5450-hez buherált kext kell.
-
Xero
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest