- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
válasz
HollyBoni #21896 üzenetére
Így van. Ami a Lion-t és Mountain Lion-t illeti, én sehol nem találkoztam olyan alternatív forrásból - értsd: warez - letölthető változattal, ami nem csupán az InstallESD.dmg-t tartalmazta volna. Némi kutakodás után úgy tűnt, hogy másnak is ez a tapasztalata. Ebből következik egyenesen, hogy az UniBeast csak az App Store-ból letöltött változattal működik együtt, ami nem csak az dmg-t tartalmazza. Viszont a Store-ból megvásárolt változatban található InstallESD.dmg-t ki lehet cserélni alternatív forrásból származó másikra, az UniBeast nem fog problémázni rajta. Ez azért lehet szükséges, ha valamilyen okból kifolyólag nem a legfrissebb verzióból szeretnék telepítőt készíteni.
Továbbra is kérlek, ha te az UniBeast-et rávetted arra, hogy csak az InstallESD.dmg-t felhasználva készítsen telepítőt, akkor írjad le annak a hogyanját mindenki számára érthetően. Ha pedig sikerült alternatív forrásból származó teljes csomagot szerezni, kérlek privátban írjad meg nekem, hogy honnan, mert én konkrétan sehol nem találtam, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsen. Ezért is kértelek meg, hogy írjad meg ha így van, illetve ha úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest