- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockerlev10
csendes tag
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy leszedjem a Maverick-et az appstoreból? Nincs Apple ID-m és nem is tudok csinálni, viszont eredeti kéne az Unibeast-hez. Valakivel esetleg tárgyalhatnék, ha úgyis ingyen van?
-
rockerlev10
csendes tag
válasz
Santantica #21827 üzenetére
Milyen videót?
-
rockerlev10
csendes tag
A kérdésem még fennáll. Ha bárki tud, segíteni miért nem bootol a rendszer, kérem segítsen! :/
-
rockerlev10
csendes tag
válasz
Santantica #21813 üzenetére
Visszaállítottam a BIOS-t és betettem első helyre amiket kell. Még mindig csak CD-ről képes bootolni és ott is csak az almáig. Mondjuk mentségére szóljon, hogy most gyorsabban tette...
-
rockerlev10
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Lenovo B560-as laptopom.
Főbb paraméterek:
CPU: i3-380M 2.53GHz
VGA: Nvidia GF 310M
Hang: ALC269
Jelenlegi OS: Win 7
BIOS Phoenix 39CN16WWA problémám a következő. Már sokadjára próbálom feltenni a Snow Leopardot a Tonymac-es oldal segítségével. A telepítéssel általában semmi gond, sőt, nagy meglepetésemre amikor legelőször bejött a Snow Leopard telepítés után ledöbbentem, hogy billentyű, hang, videókari kapásból működött. A probléma először a frissítéssel volt, de aztán sikerült kiderítenem, hogy a Sandy Bridge van egy csavar a frissítésben. Szóval idáig sikerült. Frissítés után ahogy kérték nem indítottam újra, hanem futtattam a multibeastet ahogy kérték, de innentől lett gáz. Bejelölgettem amit ajánlottak, az Easybeastet, meg a System Utilitiest és amikor újraindítottam nem tudott bebootolni. Többször próbáltam újratelepíteni, de mindig amikor eljutok idáig bejön az alma és vagy el se kezd tölteni, vagy elkezd, de megdermed egy idő után. Tudna valaki segíteni mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged