- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
A poweriso-val, illetve a transmaccal készült pendrive-ra is fujjog a gép, amikor bootolna annyit kiír hogy hibás boot.ini, vagy mi..
Na mndegy, lopok majd valakitől egy inteles gépet. -
kenny123
addikt
válasz
Phantomhive #18279 üzenetére
E szerint az oldal szerint minden okés vele, hp mini 110.
-
kenny123
addikt
Amd-s a másik gép volt, most éppenséggel az inteles netbookról próbálkozom. Csak nem írtam oda, elnézést.
-
kenny123
addikt
ITT, boncolgatnak pár leírást, ultraisoval, meg ilyesmi. Most akarok nekiállni, illetve már csinálom. Működhet?
-
kenny123
addikt
Akkor sehogy sem megoldható?
-
kenny123
addikt
Légyszi segítsetek!
Azt írja, amikor beadnám vmware-nek az osx-et:
cpu has been diasbled by the guest operating system, please reboot or reset.
Wtf van ilyenkor?
-
kenny123
addikt
Na, éppen csinálom a bootolható pendrive-ot. Az os verziója 10.7, ezt tudom majd telepítés után frissíteni, különösebb mókolás nélkül?
-
kenny123
addikt
Ismét itt vagyok, bocsi a sok hülyeségért.
Adott egy snow leopard iso formátumban. Annyit el tudnátok mondani, hogyan tudok készíteni egy bootolható pendrive-ot belőle?
A leírás-ból ezt a részt nem igazán tudom kihámozni, boot után már szerintem mennének a dolgok.Köszi
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
(#18195) DanielK: Akármennyire szerettem volna, nem tudtam megszokni az egész rendszert. Programok telepítéséhez 90%ban kell a terminal, meg egyéb ákombákom, nem igazán tudtam rendesen belemerülni.
tDr1v3r:
Ez a pendrive-ról való telepítést írja le? Én már az első nagyobb lépésnél elbukok.. (Egy átkozott szót nem szóltam. Olvasom is.)
On your Mac with DVD-ROM drive and USB port. -
kenny123
addikt
válasz
#92942848 #18192 üzenetére
Google-vel körbenéztem már, de nem találtam magyar leírást, konkrétan pendriveról.
Jelenleg is XP van rajt, de most hirtelen szivesen kipróbálnám az OSX-et. Amúgy már sokminden megfordult ezen a gépen, win7 döcögős volt, valami kubuntu is megfordult rajt, de azt kb 3 nap után legyalultam.. Azzal nem tudtam megbarátkozni. w8 van még láthatáron, de azt meg kapásból hurrogja mindenki, hogy desktop/netbookra használhatatlan. -
kenny123
addikt
válasz
#92942848 #18190 üzenetére
oob?
Sebesség ügyben mire számítsak, kb? Még mindig filózom rajt.
Valaki egy hülyebiztos, szájbarágós, működő, pendrive-ról való telepítést tudna linkelni?
Bár mondjuk olvasván, hogy driverekkel mennyi szopás van, lehet inkább valami helyi guruval kéne konzultálnom. Valaki Kanizsáról, vagy környékéről? -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy Hp compaq mini 110, 2gb rammal. Valaki próbálta már ilyesmi hardweren az OSX-et? Nincsenek nagy elvárásaim, csak működjön, meg ne fagyjon.
Továbbá, lehet a rendszert USB-ről telepíteni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest