- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
KonzolKartel #22898 üzenetére
Nincs. Az első sincs még 3 hónapos! Annyira friss, hogy még meleg!
A fene megette! Ubuntu se megy fel rá! Egy hetet kínlódtam vele mire sikerült elindítani. -
cimp
senior tag
Sziasztok!
Senkinek semmi ötlete arra, hogy erre hogy lehetne felrakni a mavericks-et? Ez alapján elkészült az usb. Elindul a boot, de mikor bevillan az alma utána ujraindul. AHCI beállítva, BOOT mode UEFI esetén nem is látja az usb-t mint boot eszközt, legacy módban indul el. -v vel indítva úgy néz ki, hogy "Starting Darvin x86_64" -nél indul újra.
-
cimp
senior tag
Sziasztok.
Most vettem egy acer Aspire V3-77G -t Már hozzákezdeni sem tudok a telepítéshez, mert a chameleon UEFI módban fel sem jön mint boot -device, Legacy módban el kezd boot-olni de aztán fekete képernyő. iBoot legacy módban elindul ugyan, de a transmac -el kiírt dmg-t. nem látja. Valami ötlet? -
cimp
senior tag
Na akkor mi van, ha elindul ugyan a grafikus telepítő felület, kiválasztom a nyelvet és utána közli velem, hogy az OS X Nem telepíthető erre a számítógépre...?
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Szeretném kipróbálni az OSX-et egy Aspire 8730G -n.
Ehhez letöltöttem iATKOS_ML3U.dmg -t, kiírtam TransMac-el egy pendrive-ra, Boot-oltam chameleon-nal, indítottam a Mac -es drive-ot és elkadtam
ACPI_SMC_PlatformPlugin::start - waitForService.....
time-out valamivel. Kexelni próbáltam (ATI radeon mobility ...), de ez sem egített.A hibára kerestem gugliban, de amiket találtam nem igarán segített.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged