- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
Salvador20 #5718 üzenetére
Sziasztok,
Lehet módosítani a hangerő alapbeállításokon (sub/center/surround +/-), hogy teljes áramtalanítás után is a megszokottal induljon? Vagy itt, vagy külföldiül olvastam valahol, vagy tévedek...
Köszönöm! -
vv5204
senior tag
válasz
Salvador20 #8408 üzenetére
Köszi az infót!
Igen, a szoba elég kicsi, lehet emiatt nem feltűnő. Teljesen levettem
a Sub-ot és úgy hallani a különbséget, de nagyon white fülűnek kell lenni,
hogy a delay hírt adjon magáról. 0-án hagytam, úgy összeszedettebb a hangzás,
Pro Logic mellett legalábbis igen.
A Night Mode-ra szentül azt hittem, hogy a kijelző fényerejét állítja.
De hinni a templomba kell. -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7687 üzenetére
profikkal is megesik
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7608 üzenetére
[OFF][/OFF]
10 Unicum Next után ez nagyon barátságos gesztus. Ilyenkor kell inni elvégre húsvét hétfő (mostanra kedd) van. * Egyébként a Jagermaister a kedvencem, az Unicumot nem szeretem.
ON / A miskolci fórumtársak Z-5500-as rendszereit valamikor szívesen meghallgatnám.
* Játékos ha még áll az ajánlatod privát üzenetben keress. -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7672 üzenetére
JBL szatellitekről kapok képet?
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7672 üzenetére
De ffdshow-ra - illetve Z-5500 mellé - minek AC3 filtert telepíteni? Simán összeakadhat a kettő.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7670 üzenetére
Akkor használd a GOM-ot. A WMP az a Windows Media Player, nem a Classic. Azzal tökéletes az ffdshow.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7668 üzenetére
A WMP természetesen erre is tökéletes, csak a codecpack-ek helyett egy ffdshow-t kell feltenni. Vagy használj GOM Playert, az belső codec-es, de ott is lehet váltani a két sáv között.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7642 üzenetére
Kissé kevés a magas az egyutasokkal. Megnézem mit tud két ilyen dómmal. Ha nem jó, max. eladom. Egy próbát mindenképp megér.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Salvador20 #7638 üzenetére
El. Most már nálam dübörög tovább.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7634 üzenetére
-
laolaj
aktív tag
válasz
Salvador20 #7630 üzenetére
annyit üzenek a DTS audio lemezt lejátszó kolegáknak kik nem tudják lejátszani az össze ilyen anyagot h a media player classical próbálják meg...
nekem sem ment az ATB és már ezzel megy...Üdv all.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7628 üzenetére
A driver, AC3 filter (ha van), lejátszó program beállításaiban kell matatni. Ha mindenütt S/PDIF van beállítva, akkor működnie kell.
-
VIBO
őstag
válasz
Salvador20 #7618 üzenetére
köszke
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7603 üzenetére
Téged Hollóstetőn kiraboltak.
Mondom ezt Borsoditól mámoros állapotban.
A képet amit belinkeltél az Borsod megyében egy ikon! -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7608 üzenetére
Nem vagyok drukker!Písz!
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7603 üzenetére
Miskolc tulajdonnév! Egyébként nem vall túl nívós intellektusra olyan dologról nyilatkozni-pláne negatív dolgot-, amiről nem nagyon van fogalmad, csak mások elmondásából...
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7597 üzenetére
Hát figyelj! Hazaszólok. Odahaza Miskolcon van néhány tökös gringó. Ők elvégzik ezt a bulit.
[link]
B-A-Z megye a legjobb hely, itt könnyen meg lehet tanulni az élet okosságait.
Itt a Taigetosz effektus erősen érvényesül. Ja és a Borsodi a legjobb sör a világon. Itt Borsodban mást nem isznak az emberek. Drehert, Heinekent és például Gössert sznobságnak számít itt inni.*Pestre atomot.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7597 üzenetére
LoL!
-
Maybourne
tag
válasz
Salvador20 #7569 üzenetére
És estére szoktad áramtalanítani? Mert engem rohadtul zavar este a piros standby fénye. Viszont mióta elszállt benne a biztosíték, azóta nem merem kikapcsolni, mert nincs kedvem minden reggel kibányászni a sarokból.
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20 #7569 üzenetére
ez a "gázos" lehet egy kicsit félreérthető volt
-
Maybourne
tag
válasz
Salvador20 #7563 üzenetére
Néhány ezrest hajlandó vagyok rászánni egy egyszerűbb, de mégis dizájnos állványra.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7559 üzenetére
Nekem meg egy 290 forintos Auchanos fejes, mikrofonnal. És 2 éve működik
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7555 üzenetére
Helyeshelyes
Én egy HD555-ösön gombóckodok régóta... bár most az X-Fi az örök vadászmezőkön vadászgat, szóval először hangkártya is kell. De arra gondoltam, hogyha eladom a logit, akkor valami durvább füles is összejönne 24/7-re... vagy ezért itt lincs jár?
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7553 üzenetére
Olyan szép vagyok gondoltam muszáj megmutatni a külvilágnak is.
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7540 üzenetére
Nájsz!
Az hanyas HK? Látom, Te is rajta hagytad a fóliát!
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7542 üzenetére
Tökéletes lesz
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7540 üzenetére
Szép. Csinálsz esetleg egy nagyobb képet az egyik szatellitről porvédő nélkül?
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7537 üzenetére
Még 150 nap és láthatod
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7533 üzenetére
azafej....
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7410 üzenetére
Az e35-ös az JBL?
És mivel hajtod őket?
A mélyre még annyit, hogy erőben, "ablakrengetésben" jobb volt a Logi. Viszont ennek teltebb, lágyabb, mélyebb a basszusa. Leírtam, hogy lágyabb, de mégis precízebb, akkor durran, mikor kell, nemúgy, mint a Z, hogy zúg-búg, akár kell, akár nem...Az a rendszer erre épül. Nagy bivaly sub, ami a kategóriában nem sok kihívót talál, és ez sokaknak tetszik. (Hozzáteszem, hogy nekem is tetszett.)
szaszapi
szerintem a hasonlóság leginkább a külalakra vonatkozik.Legalábbis remélem.
-
zitrom
tag
válasz
Salvador20 #7349 üzenetére
Jó hogy szóltál,köszi
-
Henker2
addikt
válasz
Salvador20 #7349 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7186 üzenetére
Az utolsó kettőt nem tudom mire vélni, de az előzőek mind Scythe termékek, s az összes ilyennel nagyon meg voltam elégedve.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7184 üzenetére
VGA-ra már megvan a Musashi, két, gyárinál vastagabb Kaze-Jyu ventivel. De szeretnék egy ATi kártyát, majd csak arra teszem rá. Nem sietek vele, az RV790-et még megvárom.
Tápban nem akartam cserélni, hamarosan érkeznek a Scythe ChouRiki tápok, alapból az egyik, ha nem a leghalkabb széria lesz... a tervek már megvannak, csak a tőke hiányzik. -
törölt tag
válasz
Salvador20 #7157 üzenetére
Jaja. Az előző helyemen még az asztal alatt volt, akkor lábtartónak használtam.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7155 üzenetére
Nekem egy kis terítő van rajta meg egy mécsestartó.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7137 üzenetére
"Annyit ivott hogy azt hitte vendégségbe van"
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #7124 üzenetére
Az kira pia!
Mi is nyomtuk, persze csak módjával, de a halucinálással nem volt probléma!
Amúgy vigyázni kell vele, mert elég alattomos pia!
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #7127 üzenetére
Közben eszembe jutott, lehet nem is tiltották be, csak megváltozott a recept. Az eredetiben fehér üröm volt, az újabbakban már fekete.
szerk.: Hopp, a másodikban látom, írtad is.
On.
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20 #7127 üzenetére
Szemfülesek azért tudni vélték, hogy Pontarlierben soha nem állt le teljesen az eredeti abszint gyártása… Mint oly sok dologban, az Unió itt is változást hozott: 1991-től újra szabad gyártani, de fő hatóanyaga, a tujon mennyiségét 35 mg/literre korlátozták. A modern gyártók nagy része ezért átállt a fekete üröm használatára, mert abban nincs tujon.
Tehát ez már nem az eredeti amit ma lehet kapni.
Ez volt az utolsó,befejeztem.
-
laolaj
aktív tag
válasz
Salvador20 #7124 üzenetére
fúújj..
mien pia már azaz Absint...
azt nem lehet annak nevezni...
gyömbér + 3cent metaxa + narancskarika !! (fontos a narancs) !! egy pohárban...
na ez igen... sok emberrel megszeretettem már... mai napig azt iszák ha lehet.. -
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7105 üzenetére
Nekem Jagerből megvolt egy húzásra a Trial Edition, összteljesítményre Professional Edition. A legnagyobb házibulin amit szerveztünk összesen egy Corporata Edition is volt.
A Home editionből kedvencem a barack, és Service pack is gyakran lecsúszik. -
Kleroo
veterán
válasz
Salvador20 #7114 üzenetére
amióta csak előbújt dobozból
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7099 üzenetére
ezen jót nevettem! De esküszöm, lefényképezem! Sőt! Videot csinálok róla!
-
Kleroo
veterán
válasz
Salvador20 #7090 üzenetére
Sőt!
Én palacsintát is sok kakaóval eszek, és a mostani nesquick-ekből eleve 3-4 mm-es sziklák jönnek, aminek rossz ize van. így percekig püfölöm kinyitás előtt a zacsit hogy porrá váljon -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #7087 üzenetére
He pucuka!
Az olvasás nem megy, vagy még nem láttál NESQUICK kakaót tejbe szórva?? -
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7065 üzenetére
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #7060 üzenetére
Az nembaj. AMD ftw.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7055 üzenetére
Legalább mindenki itt van. Figyeljetek beszéljünk meg egy helyet, mindenki eljön és szabadon lehet fegyvert választani.
-
AMDFan
addikt
válasz
Salvador20 #7050 üzenetére
Ez jóóó
Tényleg vicces amúgy, már várom a köv hszeketMindjárt bedobok 2 zacsi popcornt a mikróba
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #7044 üzenetére
Akkor én elég rutinos vagyok.
"Nem a győzelem hanem a részvétem a fontos" -
AMDFan
addikt
válasz
Salvador20 #6965 üzenetére
Ha ez megnyugtat és lezárhatjuk, mozizásra az X.1 hangfalas megoldások a legjobbak, nem a 2 hangfalas sztereók
-
AMDFan
addikt
válasz
Salvador20 #6962 üzenetére
Szerintem itt ütköznek az álláspontok:
"mindenki tisztában van a stereo rendszerek erejével, de az nem ide tartozik!"
Te ezzel tisztában vagy, mi is tisztában vagyunk, de nagyon nagyon sok ember nincs tisztában ezzel. Én abszolút nem akarok kötekedni, de én a saját példámból tudom, hogy mennyire meghülyíti az embereket a sokpontegy. Én évekig hallgattam Genius 2.1-et, Genius 5.1et, Creative 4.1et zenére, mert azt hittem hogy az az isten. És ezzel az emberek nagy része ma is így van. Nagyon sok olyan hozzászólás van itt a topicban, de főleg a Z-2300 topicjában ami megtéveszti az embereket, mert azt mondják róla hogy mennyire frankó rajta zenét hallgatni. Ezekmellé szerintem elfér egy két olyan offtopic post, amiben megemlítjük, hogy ugyanmár ha zenét szeretnél hallgatni akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő választás. Ezzel nem hiszem, hogy kárt okozunk személyesen Neked, viszont segítségére lehet annak aki döntés előtt áll. Nézd csak meg, hogy a stereo Geniusokról szóló cikk mennyire elgondolkoztatta az embereket arról, hogy most akkor mélynyomós vagy sztereo rendszert vegyen. Haveromnál házimozira például egy 7.1es Creative GW van, nagyon királyul szól, de zenehallgatásra nem kellene, mert ugyanazon az áron sokkal jobb cuccot veszek zenére. De ezzel nagyon nagyon sokan nincsenek tisztában.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #6953 üzenetére
Egyetértek!
-
AMDFan
addikt
válasz
Salvador20 #6951 üzenetére
Látod a legeslegelső szót a postomban?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Salvador20 #6530 üzenetére
Ezt én is olvastam csak valamiért nem volt világos ez a 25 forintos dolog, hogy ez most két nap alatt annyi vagy mi?
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #6468 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy mielőtt Turbolada felhívta rá a figyelmemet, én azt gondoltam, hogy sokkal erősebben jár a csőben a lég. De tényleg elég széles egyrészt, másrészt meg szarok rá, mert üvölt, mint a barom.
Hajszárítónk meg van.(Egyébként meg kopasz vagyok...
)
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #6445 üzenetére
4X0,5W valamire csak elég.
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20 #6441 üzenetére
Ja meg öri-hari meg minden ugye?
de még megvan a cuccos szóval még maradok.
-
lean
aktív tag
válasz
Salvador20 #6440 üzenetére
Tisztelt turbolada II !
megéri e megvennem eme remek terméket?
-
Dió83
tag
válasz
Salvador20 #6437 üzenetére
Tudod igyekszik az ember
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #6393 üzenetére
Új Geniust semmiképp nem vennék, régit annál inkább. Csak kár hogy már nem gyártják.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #6386 üzenetére
Mindenesetre furcsa.... az tuti!
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #6358 üzenetére
De ha egyszer olyan jóóó kártya!
Most játszom vele a Bioshock-ot, EAX-ot is bepipáltam, s határozottan félelmetesek a hanghatások.kobe24:
Ez az Audigy 2 ZS. Van belőle USB-s verzió is, de mi nem arra gondoltunk.
Már nem gyártják, leginkább csak használtan kapsz ilyet.Skizz:
Tehát a Xonart.
Arra legalábbis ha jól tudom 2, az X-Fi-re pedig 1 év a garancia. Csak ahogy elnézem az árak igencsak felmentek, 40K-ba kerülne egy Xonar D2? -
Brender2
csendes tag
válasz
Salvador20 #6316 üzenetére
...:/
remélem usd se fog feljebb menni :S nemkéne h. megint 210-230 legyen.... -
jilian
addikt
válasz
Salvador20 #6305 üzenetére
Átkapcsolni?
Nem átdugni? -
szaszapi
őstag
válasz
Salvador20 #6282 üzenetére
Inkább visszarakom az xp-ét komolyan.Siralmas ez a vista.Mondjuk minden progi műxik meg stabilnak tűnik egyenlőre de a lényeg nem műxik.Inkább Xp-ét használok csak tudjam rendesen használni a logit
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20 #6241 üzenetére
Szia!
Carl Orff honnan van? Én nem találtam, csal mp3, meg flac formában... -
Kleroo
veterán
válasz
Salvador20 #6241 üzenetére
dvd-audioban még ütősebb....
Most pl hotel california albumot ízlelem dvd-audioban.
Lehidalok tőle -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #6169 üzenetére
De mit jelent?
Erre még mindíg nem kaptam választ?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #6164 üzenetére
Mit jelent pontosan az aláírásod? Valami chernobylhoz kapcsolódó dolog? Remélem, hogy nem veszed tolakodásnak a kérdésemet!?
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #6103 üzenetére
Neee azt az egyet ne
BUÉK
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #5974 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem probléma. Szerintem 5A-ig teljesen okés a dolog. 5A felett pedig már nincs is ilyen pici méretben. De minél nagyobb a biztosíték ellenállása annál kevesebb a pukkanások és az egyéb kockázatok esélye. Pláne ha van a rendszer mellé társítva egy túlfeszvédő is. Sztem a 3A-s bizti pont ideális. Nekem azóta sem a háttérvilágítás nem villódzik sem pukkanás nincs. De lehet, hogy csak egyéni mázli. De az tuti, hogy érdemes lehet kicserélni a gyári biztosítékot, mert a háttérvilágításra gyógyír lehet. Persze csak abban az esetben, ha még nem szállt el végleg. Lada jól mondta azt, hogy a gyári T2-es műanyag bizti egy rakás fos. Szóval cserére fel!
A mély hátulján van egy kis kupak, csavarhúzó bele, 2x elfordít míg kiugrik, csere, majd visszateker. Ennyi..
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #5972 üzenetére
Pedig ez egy sima üveg hengeres biztosíték, egy natúr szál fut a közepén és már fél éve bírja makulátlanul. Egészen pontosan 3,15A-s. 24ft volt darabja.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #5969 üzenetére
Tévedsz, mert belemegy. Nekem is 3,15A-s üveg hengeres bizti vagy benne és teljesen passzentos. Van belőle kb. 20db.
20mm hosszúságú szabvány méret. Ennyi...
-
owen23
tag
válasz
Salvador20 #5921 üzenetére
és akkor ez idővel el fog múlni baj nem lehet belőle?
-
owen23
tag
válasz
Salvador20 #5919 üzenetére
nem panelbe lakom kertes házban faluban
attól nem lehet hogy még új és kell neki idő mig "bemelegszik"
amúgy nálam nem dobja le a biztositékot azzal nincs baj tv hütő stb elég messze van!
Valaki még ötletek tapasztalatok? -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #5914 üzenetére
Youp-Pax
-
jilian
addikt
válasz
Salvador20 #5892 üzenetére
háát mind a négy ram hely telítet.
esetleg tudna vki dobni egy pontos méretet a Asus XONAR D2X/XDT -röl, a slot végétöl?
A sima d2-es mennyivel tud kevesebbet?
De lehet kénytelen leszek vmi 'alagutat' összegányolni a levegönek és betolom a 3-asba.Elég szép darab, de ez a fém fedél nem folytja nagyon vissza a meleget?
-
jilian
addikt
válasz
Salvador20 #5889 üzenetére
1., Universal PCIe x16 3 slot (black, at max. x4 link)
3., PCIe 2.0 x16 2 slot (black, at max. x8 link)
6., PCIe 2.0 x16 1 slot (blue)
8., PCIe x1 1 slot a felsö (proci alatti) az alsó meg a 2 slotSzóval mivel nekem 6-osba van a vid.kari, én a felette lévö 8-asba szeretném majd beletolni a D2X-et
és akkor nem áll az alulról jövö levegö (2x 14 venti) utjába.
Elvileg elégnek kell lennie nem? a 8-as azért van ugye?Esetleg tegyem a vid.karit a 3-asba a DX2-öt meg a 6-asba?
De akkor gyengébben fog a a vidkari teljesíteni...vagy? a 8x szorzo miatt...
Szegény ASUS meg elveszne akkora slot-ban
-
-oli-
aktív tag
válasz
Salvador20 #5870 üzenetére
Csak szomorkásan iszogattunk
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #5864 üzenetére
Ha a számítás szoftveres akkor valóban lasulhat. De ha hardveres akkor nem. Legalábbis az X-FI esetében. Erre van a 64MB XRAM. De ha nincs akkor sem lassul. De sztem egyik kártya esetében sem lehet lassulásról beszélni. A lényeg, hogy az X-FI Gamer játékra lett fejlesztve az ASUS pedig inkáb otthoni házimozi célokra. Szerintem ez nem vitatéma. Relatív, hogy melyik kártya a jobb. Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai egyaránt.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Salvador20 #5860 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem jó játékra!
Az Asus fő profilja a Zene és a film. Hardveresen nem támogatja az EAX 5-öt. Ezzel ellentétben az X-FI Gamer Fatality Pro EAX 5.0-át is támogat. Szóval játékra egyértelműen X-FI. Természetesen az Asussal is lehet játszani. Az emulálás és a hardveres gyorsítás nem ugyan az! Ezzel gondolom tisztában vagy? Ilyen erővel ha van egy gagyi sztereó hangkártyád és összekötöd az 5500-al majd pedig az ST-on DPL II Movie-ra állítod, azzal is el tudsz érni térhangzást. Szóval játékra az is alkalmas. Legfeljebb nem lesz olyan tiszta hangképe.
-
bzoley
veterán
válasz
Salvador20 #5860 üzenetére
Pontosan. Kegyetlenül szól játékok alatt, és még ilyen alchemy-kkel sem kell szarakodni. Megy, és kész. Lehet, hogy 1fps-sel lassabb lesz(van, ahol gyorsabb), de kit érdekel. Jobban szól, mint egy X-Fi, az a lényeg. Nem kell fél napig telepítgeni, utána barkácsolni, és anyázni.
-
jilian
addikt
válasz
Salvador20 #5856 üzenetére
Thx a válaszokat!
nem tudok választani, aludnom kell még rá 1-2 éjszakáta xonarokon az venti? vagy csak disz?
Kis zöld izé: miért mondod,h ha játék akkor inkább az X-FI?
Mit tud az amit a xonar nem? -
törölt tag
válasz
Salvador20 #5852 üzenetére
Múltkor Sennheiser HD202-est láttam ott áron felül, de megintcsak durván áron felül, így 3 ezerrel drágábban. Persze nyilván nem minden drága. De azt is hozzá kell tenni, hogy nekik van a legnagyobb reklámjuk, és a vásárlók szerintem elég nagy többsége nem is néz utána, mi hol mennyi. Rohanó világ.
-
Lujgi
tag
válasz
Salvador20 #5798 üzenetére
Ha így történik ahogy írtad,akkor lesz még egy "útjuk",de visszafele!
-
Eagl3
veterán
válasz
Salvador20 #5769 üzenetére
Ja...
És a kettő között van minimum 10.000.- Ft külömbség. -
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #5750 üzenetére
Az részletkérdés hogy lefejelném vagy összeakadna a zsinór. A LÉNYEG AZ HOGY A HD555-ös AZ ÉN FEJEMEN LENNE.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #5709 üzenetére
Valami olyasmit.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20 #5696 üzenetére
Nekem a becsület mindennél fontosabb. A 2. Z-5500 amit küldtek, szerintem egy visszaküldött hibás darab. A Soundtouch potmétere elég "érdekesen" áll. Így elmondhatták, hogy tessék kárpótolva vagy, de én akkor sem hiszem el, hogy egy Genius méretű és teljesítményű mélyláda kenterbe veri.
Nem tudom hallottál-e Fukuyama bizalom elméletéről? Az biztos hogy maximum úgy adom el valakinek, ha meghallgatja és tetszik neki. Amíg mindenki átver mindenkit, addig ilyen lesz a világ. Ja és bennem az igazi magyar mentalitás dúl, csak mondjuk a 70 évvel ezelőtti. A "jó magyar mentalitást" a Kádár rendszer ültette az emberekbe, ami minden csak nem magyar.
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #5680 üzenetére
Arra akartam rávilágítani, hogy bár sok hibás darab került ki mostanában, de attól még nem szabad kijelenteni, hogy az összes Z-5500 mélye gyenge. Amelyik jól működik, annál bitang erős tud lenni a mély, s még csak maximum közelébe sem kell tekerni.
szerk.: Azért ha most kéne hangcuccot vennem, kétszer is meggondolnám a Z-5500-at.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Salvador20 #5680 üzenetére
Én biza tekerném amíg tudnám.. kint telken is fullra tekert mélyláda a háttámaszom mindig...
csask itthon szomszédok..
Gamer nekem úgy van most belőve hogy gaming módban stereo xpand be, koppanasig le(hatra), meg a kristály kütyü felesen. netrádió így egész jól szól, de mély az nem egetrengető, pedig beállítgattam a thx pulton is mindent, sőt még a hangszórók távolságát és szögeit is..
Ha nincsenek szomszédok és mélyet akarok akkor pedig optikán át és rányomom a DD music-ot login. kisebb hangerőn mélyet fel csutkára, nagyobbon(~3kocka) meg felesleges érezni azt rendesen. -
Lujgi
tag
válasz
Salvador20 #5654 üzenetére
Igen igazad van...ez pont így volt minden vásárlásomnál,cseszte megvárni,lelépett mindig miután kiperkáltam a lóvét!
Náluk vettem a cumot,igaz a papírt én csesztem el,de nem hiszem el hogy egy 80K-s cucc beszarik és sz@rnak az emberre!Pedig rengeteg mindent rendeltem tőlük! -
Ult!ma
csendes tag
válasz
Salvador20 #5632 üzenetére
Nem gyenge, keresek egyet, aztán majd visszajelzek, ha megvan! Arigato!
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #5632 üzenetére
Mik vannak, erre nem gondoltam volna. Este úgyis megyek TESCO-ba, ha nem felejtem el, akkor megnézem, s ha ott is kapható, beírom ide.
-
Kobe
veterán
válasz
Salvador20 #5608 üzenetére
úgyis akkor erül ki ha itt lesz a cucc, azt meg csak karácsony utáni dömpingben....majd kipróbálom minden féle módon, hogy hogy a legjobb
-
Kobe
veterán
válasz
Salvador20 #5602 üzenetére
ajtóban van egy üveg csík....de nem szoktam a mostani geniust sem atom meghajtani.
Arra gondoltam hogy driverben (creative audigy se) létre kelle hozni 2 profilt, amiben fel vannak cserélve a front-surroundok, és valami hotkeyyel etzeket a profilokat váltani -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20 #5602 üzenetére
jónak tűnik. ajtón üveg van? mert nekem végigszalatt egy repedés az első bass testnél
öhhh, az ablakomat mennyire kell féltenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest