- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
válasz
#56474624 #8346 üzenetére
Csáó ökölpajtás!
Nem is tudtam h van/volt Z5500od,micsoda kellemes meglepetés
Am bármilyen hihetetlenül hangzik de ezen a megoldhatatlan problémán is sikerült túljutnom,imádom is magamat ezért
Méghozzá egy egyszerű driver reinstallal!
Elsőnek a legújabbat próbáltam leszedni a Creative oldaláról,el is barmolt mindent,majd előszedtem az x-fi dobozt és a hozzá adott gyári drivert raktam fel újra,azóta ismét aktív game módban is a kicsike -
zitrom
tag
(#8337),-.valaki?
Más:Ha az ST kiírja a Dolby,DTS feliratot(mondjuk csak KMPlayerben) viszont alul továbbra is a digital bitstream out fogad,mit higgyek?megy vagy nem megy? -
zitrom
tag
Sziasztok!
Pár napja avval a furcsa problémával találtam szemben magam,h nem lehet a game módot használni...mikor váltani szeretnék azt üzeni h indítsam újra a gépet mielőtt az új mód audio effektjeit használni szeretném,igenám de akárhányadjára indítom újra nem változik semmi,ugyanúgy visszadob evvel a maszlaggal.Ez a hibaüzenetet egyébként rendszeresen kapom,de egy restarttal általában megoldódott a probléma,idáig. -
zitrom
tag
válasz
#72042496 #7869 üzenetére
Ha azt írja a lejátszó ENG DTS(1,5Mbps),HUN DTS(768kbps) akkor csak olyan sáv is van rajta...
Meg az a gáz hogy semmilyen DTS,DOLBY stb cucc nem műkszik rajta,még sose halottam olyan minőségben egy filmet ahogy azt lehetett volna sok esetben...és ez nagyon bosszant,pedig ugye ezek is a fő profiljába tartoznának a Z5500nak...
Am az nem furcsa hogy AC3 filterben nincs ott az Outputoknál a digitális?Meg hogy az ST-n kiírja optikai kábel alatt hogy dts digital de ugye a helyzet ismerős...fekete ablakocska,és szakadó hang... -
zitrom
tag
Sziasztok!
Egyszerűn elegem van már abból hogy nem működik a digitális kimenet...
Berakok egy HD filmet a lejátszóba(vlc,km player) beállítom az S/PDIF kimenetet és az a kis kép fogad alul a tálca felett hogy digital dts bitsream out,ilyen kis ablakocskába...
a hang meg mint egy tűzsebességű zakatoló mozdony úgy szaggat...
bementem az audio consolba(xf-i gamer)/bit matched/és ott is olyan fogad pölö hogy S/PDIF-In Unknown or invalid signal..semmi tippem arra hogy tehetném működővé a hangfalat optikai úton...pedig jó lenne már hallani valami DTS/Dolbyt.... -
zitrom
tag
válasz
Kis zöld izé #7803 üzenetére
Ez 1000 kbps-s flac minőségű hanganyagot takar nem?
-
zitrom
tag
Hali!
Az a problémám lenne hogy a youtubenak,ventrinek állandóan elmegy a hangja...és csak az újraindítás segít...
Azért teszem fel itt a kérdést,mert a régebbi hangfalaimmal sose volt ilyen problémám... -
zitrom
tag
Sziasztok!
Nagy gáz van.Nem lehet bekapcsolni az ST-t,mindent ki-be húztam és úgy se javult meg.
Tegnap volt egy kis gubanc ,párszor lecsapta az áramot a biztosíték.
Félek hogy valamit tönkre vágott a mélyládában
Máskor is volt már ilyen,de akkor visszajött pár óra múlva,most meg még nem...
Egyébként mi az a Fuse Rating gomb a hátulján? -
zitrom
tag
Továbbra sincs semmi ötlet miért írhatja ki lent alul pl:egy film lejátszásánál hogy Dolby Digital Bitstream out/?
Megszólal,de nem tudja lejátszani,csak pittyeg míg világ a világ -
zitrom
tag
Amúgy nektek is úgy van hogy csak akkor írja ki az épp aktuális "effektet" amikor benyomtok valami zenét,filmet stb.,egyébként no digital data?
-
-
zitrom
tag
Meg itt csupán annyi lenne a kérdés hogy összedugom és már működik is rajta minden,vagy ezt azt még be kell állítani hozzá?
-
zitrom
tag
Sziasztok!
Megjött az optika felszerelésem.Összedugtam,de még nem működik se Dolby,se DTS,se 96kHzes formátumú zene...
Elindul,de 1-2 másodperc múlva beakad és így menne a végéig...
Az STn kiírja hogy DTS Digital,de lent alul a rendszeridő körül feljön egy kis fekete ablakocska hogy DTS out pl..
Mit kellene beállítanom? -
zitrom
tag
Na de akkor valaki?
Működni fog ez így? -
zitrom
tag
válasz
Salvador20 #7349 üzenetére
Jó hogy szóltál,köszi
-
zitrom
tag
Sziasztok!
Hétfőn már rendelném a digitális cuccomat,X-fi Gamerrel párosított Z5500hoz.
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1150&t_id=10993&start=9&limit=9&muv=reszletek
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1102&t_id=10583&start=0&limit=9&muv=reszletek
Okés lesz? -
zitrom
tag
Ez a Dolby PL II Music mégis mit csinál odabent a kicsikékben?Miben más az analóghoz képest?
-
-
zitrom
tag
Hali!
Tehát Gamerhez kell:
[link]
[link]
De ugye mivel sajna kell átalakító az optikaihoz ezért romlik a minőség.Mennyire?
Illetve halottam olyat hogy vannak különbségek Z5500 és Z5500 között ilyen termékkód alapján.
Hülyeség ez vagy valóban léteznek különbségek?És ha igen mit kell megnéznem hogy kiderítsem az enyém milyen is valójában? -
zitrom
tag
Egy AC3-as 5.1 illetve egy Dolby Digital 5.1 között mi a különbség?
-
zitrom
tag
Huh nekem a mélynyomó és a gépház között 20 cm van.
Bár a mélynyomó egy kis íróasztal alatt van és a házat és a mélynyomót elválasztja az íróasztal egyik lába.
Nagyon gáz? -
zitrom
tag
Többen is azt mondják hogy nem lesz számottevő különbség az analóg és optikai között,mivel az átalakító miatt romlik az optikai jel/fény...köztük egy Media Marktos csávó is.És tök fölösleges az egész.
Te mit tapasztalsz,miben és mennyivel jobb az optikai/digitális mint az analóg filmekben/zenékben? -
zitrom
tag
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1150&t_id=10993&start=9&limit=9&muv=reszletek
Egy ilyen átalakító jó az optikai kábelhez? -
zitrom
tag
Hali!
Ti milyen digitális kábelt használtok a cucchoz?
Nekem optikai kéne,de nem tudom pontosan milyen adatokkal rendelkező/árfolyamú lenne az ideális a kis hangoskodónak?
Meg ugye átalakító is kell abból pontosan milyen nevűt keressek? -
zitrom
tag
Sziasztok!
Na szóval volt róla szó hogy veszek digitális kábelt meg átalakítót.(X-FI Gamerem van)
Megnézem majd Mediába van e de ha nincs.Hol vegyek neten és milyet ajánlotok?Optikai kábel+átalakító hogy műkködjön Gamerrel az optikai. -
zitrom
tag
Amúgy engem is érdekelne ez a THX lemez
-
zitrom
tag
Sziasztok!
Kéne nekem optikia kábel+átalakító.Hol találok ilyeneket és mit ajánlotok?
Már szeretném digitálisan is használni -
zitrom
tag
Sziasztok!
Valami netes boltot tudtok ajánlani ahol megvehetem egyszerre az optikai kábelt+átalakítót Gamerhez? -
zitrom
tag
Tehát akkor milyen optikai kábelt+átalakítót?! vegyek a Z5500-hoz hogy digitális úton is tudjam használni?Mi kell hozzá pontosan?
-
zitrom
tag
Hali!
Megvan az átalakító meg a kábel is,összeraktam őket és ha megnyomom az ST-n az inputot ugyanúgy NO Digital Data-t ír ki...kell még valami ráhangolás hogy működjön digitális úton is a hangfal? -
zitrom
tag
Uh de nagy élmény volt!
Én nem szeretem a disco zenét meg a dj-ket,főleg a többségre jellemző ócska,unalmas,szánalmas,egysíkű "dallamokért"...De mondom ha már van Z5500 nézzünk meg egyet.És ki mást hívhattam volna segítségül mint Tiesto bácsit
1000-es flac volt,tehát nem is kitűnő hangminőségű.De hát olyat padlóztam rajta nagyhangerőn,hogy ihaj
Igazán változatos muzsikákból áll az Elements of Life album.Meg nemcsak az album változatos hanem maguk a számok is.Nagy hódolója lettem így a semmiből Tiestó nagyúrnak
És mindez analógon volt,még mindig nincs digitális kábelem pedig már 1 hónapja kellenne lennie...Körbejártam majd' egész Békéscsabát de sehol nem találtam megfelelő coax kábelt,mindössze a 100-as átalakítóra tettem így szert.Ígyhát megrendelem majd a 700Ft-os kábelt és kihozzák 2K-ért,kellemes lesz...
Meg sztem az ablakokat a szobámba majd ki kell cserélni mer márt most se bírták szerencsétlenek a gyűrődést,csak dobogott az ajtóablak,mint aki ki szeretni jönni a keretből...,hasonlóan csinált a szekrényüveg is.Még "szerencse" hogy ablakok nemrég lettek kicserélve modernre,mert a régiek biztos nem örültek volna ennek az erőpróbának
96Khz/24bites hanggal meg digitális kábellel lenne az igazi,el se tom képzelni
Amúgy nem tudjátok hol lehet torrenten letölteni dts,96khz-es számokat?Mer nem sokat találok sajna...pedig jó lenne..Meg ha veszek egy eredeti albumot akkor az ugye ilyen hangminőségben található meg a korongon?
Na enny lennék így egyszerre
Szerk:nem válaszul akart menni renatonak.. -
zitrom
tag
Sziasztok!
Milyen filmeken tegyem próbára a hangfalat?
Jövőhéten meg lesz majd a digitális kábel -
zitrom
tag
Tényleg senkinek sincs semmi repedés az említett részen?És akkor most mit csináljak fogadjam el hogy ilyen csúnyák lesznek?
-
zitrom
tag
Na megint lennének bajok:
A jobb első és hátsó hangszó közepén mindkettőnél megjelent egy több centis repedés....A kis kúp és fekete rezgő cucc közötti fehér/ezüst részre gondolok...Ez mitől lehet?A centernél is kezd megjelenni,egy kis púpósodás ezen a részen.
Hibás darab vagy mi a franc?Leesve nem volt,nagy hangerőn még igazából nem szólt és tessék tisztára elcsúfítják magukat... -
zitrom
tag
Tápkábelt ki-be huzogattam,főkapcsolót ki-be kapcsolgattam elosztót szintén, és megjött az esze ahogy kell
Mostmár túl vagyok az első jelzésértékű traumán,hogy bezony vigyázni kell,mégha most nem is volt nagy gáz
Nyugi Hammon,nincs baja -
zitrom
tag
Nem működik a hangfal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reggel osztállyal Bp-re mentünk és csak most nemrég értünk haza,és kapcsolom be a gépet hogy hallhassam a Logit,de nem kapcsol be a ST
Se távirányítóval se a bekapcs gombjával.
Ha jól emlékszem le volt kapcsolva az elosztó,tehát a hangfalnak sem szabadott volna áram alatt lennie...ugye ezt most azért mondom mert volt ma ez az elég nagy országos vihar/esőzés.Remélem nem vágta ki
Segítsetek,vagy írjatok valamit,mer qurvára félek hogy nem lett e valami baja,főleg úgy hogy pár napja lett véve.... -
zitrom
tag
válasz
Cleinor #3575 üzenetére
Hali!
1.A szatelliteket hogyan kell rácsempészni a falra?Nyílván az megvan hogy el kell forgatni a talpát mint ahogy a kis kézikönybe is benne van,de utána helyezzen megfelelő fali kapcsokat a falba?WTF?Ez valami spéci cucc vagy én vagyok a hülye?Gondolom csak nem kell 2 nagy lyukat kifúrni....
2.Centert hogy kell a monitorra rögzíteni?Samsung 2032BW-m van.
3.Ti merre tarjátok a "kis" brummogót?
Nálam most itt van mellettem 0,5-1 méterre
Valami mást majd próbálok találni de mind fal mellett mind asztal alatt macerás...
Az a legfőbb baj hogy sztem nem ilyen szobába találták ki ezt a kis csodahangfalt mint az enyém,minden szobai cucc pont ott van ahol pont nem kéne,és a hangfalnak kéne
4.Nem Cleinornak ment,csak este van.
5.Majd igen beszámolok a végeredményről.Bár nem értem egy ilyen kaliberű hangfalhoz mér nem adtak legalább egy jófajta koax/optikai kábelt. -
zitrom
tag
Ja igen lehet váltogatni csak használni nem,no digital data...értelemszerűen.
Ja és igen nyílván az a Gamerem van mint a Creative oldalán,csak azért van fordítva a 4 különböző színű bemenet,mert a házikómba lefele néz az X-fi.Meg az is megtévesztett hogy piros lézeresen világít,de akkor ennek gondolom úgy is kell. -
zitrom
tag
Jah végülis nem néz ki gagyinak a kábel
Itt találtam olcsóbban is mint amit te belinkeltél,és ami fontosabb nem csak 5000Ft felett szállítanak.http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=rca+dug%F3+v3g&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0
Az a furcsa helyzet van hogy az én Gameremnek nem ugyanazok a kimenetei mint pl:ezen a képenhttp://content.etilize.com/Large/1010648041.jpg
A zöld,szürke,narancssárga analógok stimmelnek,de nekem nem bal,hanem jobb oldalon van az a fehér kimenet,ami remélem flexijack kimenet.Valamivel nagyobb "átmérőjű" a lyuk rajta mint a többin,és nem tudom csak az én házamba e de piros lézeresen világít. -
zitrom
tag
És mindez egy Gameren is megvalósítható mint a te Musicodon?Nem is tudom értelmes e ez a mondat,na mind1
Ha megveszem azt az átalakítót amit linkeltél akkor tudom majd használni én is a coax "hangzást" is?Tehát választhatom inputnak a coaxot és szebb lesz a hangja a zenéknek mint analógon,és filmek esetén is mivel támogatja a coax a DTS-t,Dolby Digitalt meg mindenfélét?
Viszont csak analóg csatlakozáskor van térhangzás,tehát játékokban azt kell használni?
És a hangkarin ilyenkor be lesz dugva a 3 színű analóg kábel + ez az átalakítós valami?És így akkor telítettek lesznek a kimenetek a Gameren?Mivel 4 lyuk van rajta ?
Tudom sok hülyeséget kérdezek..de ez van
Ha tudtok minden kérdésemre válaszoljatok,mert nagyon nem értek ehhez az egészhez,ellenben ki akarom hozni a legjobbat a Z5500 kínálta lehetőségekből -
-
zitrom
tag
Na mostmár szól mindegyik.De nem lehet optikai és coax módra változtatni...Illetve a settings se érhető el..Vagy ezekhez spéci kábel is kell?X-fi Gamer-emmel meg lehetne oldani hogy coax és optikaiba is kipróbálhassam hogy szól?Szebben szólna ha nem analógon van hanem coaxon vagy optikain?Végülis csak ezt a hsz-emet nézzétek
Most így van:
Input: Direct
Effect: 6ch Direct
Remélem tudtok segíteni eme lámának -
zitrom
tag
Hali!
Na ma megérkezett a cuccos.
Analógon próbáltam ki először.Tehát bedugtam a SoundTouch vezérlőbe is a 3 színes kábelt meg a hangkártyába is.És ilyenkor sztereó módba van?Mert nem szól a 2 első hangszóró.
Meg egyeltalán az input és effects gombokba most jelen pillanatban nem lehet semmit se állítani.Valami másik kábel kell,amit a hangkártyához adnak? -
zitrom
tag
Hali!
Nem kimondottan idetartozó kérdés,de remélem tudtok rá válaszolni.
Egy DVD-nek "384kpbs"-os a miősége(bitráta asszem a profibb kifejezés),míg egy HD filmnek 768kbps?Vagy hülyeséget írtam?Valószínűleg igen -
zitrom
tag
Na megvan/meglesz a Z5500 60K-ért.Majd jövök a kérdéseimmel jövő hét vége fele
-
zitrom
tag
Ezt azért észrevettem
Amúgy valaki tudna regélni a kábelekről?Milyet adnak a hangfalhoz,milyennel szól jobban,mennyiért?Mindenben jobban szól az optikai kábel? (zene,film,játék)
Qurvára nem értek ehhez,ezért kérem a segítségetek,mert ha meglesz remélhetőleg ez a csoda akkor szeretném kihozni belőle a legjobbat! -
zitrom
tag
Ja és milyen hosszúak a kábelei?
-
zitrom
tag
Jáh látszik nem ismerem még annyira a ph-t
Nemrég vettem X-fi Gamer-t sztem jól meglennének a Logi Z5500-assal.
Most X540-em van (így is jól szól,megvagyok vele elégedve) de azért érezhetően nem egy 70W-os teljesítményű szettre találták ki a Gamert,meg az egész x-fit
Má be vagyok raktározva flac-ekkel,neszeneked régi mp3 -
zitrom
tag
Hali!Í
Milyen mérettel/nagysággal áldották meg eme hangfalakat+mélynyomót?
Ugye jó vétel 60-70K-ért?Vagy van ennél jobb ennyiért?Gondolom jó helyen kérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest