- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Creative driverben két profilt és hotkey-ezni? Biztos, hogy így meg akarod szívatni Magad? Lehet, hogy működni fog, sőt, legyen úgy, de mégis szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
Arra nem gondoltál, hogy monitor helyett idővel beszerzel egy FullHD LCD-t s akkor pofonegyszerűen, kompromisszummentesen el tudsz rendezni mindent?
-
Salvador20
őstag
na én ezzel úgy voltam, hogy ha már megvettem kb 70K-ért a hangcuccot, akkor nehogy pár büdös kábel korlátozzon abban, hogy normálisan beszólja a szobát. Irány a media markt, venni (ha 22 nm a szobád) 2 db 5m és 2db 4m-es kábelcsatornát(ha pontos a rajz
) kábeleket felíród mindegyik méretre rászámolsz + 1 métert(mert úgyis le kell vágni majd belőle) és bekábelezed a szobát. Kábelcsatorna miatt meg ne aggódj azt hittem én is, hogy nehezebb felrakni, de rá kellett jönnöm, hogy a legnagyobb gondot cak a polcok arrébbtologatása jelentette, ne ma csatorna fölrakása(egy kokszos haver azért nem árt
) Hidd el sokkal jobban jársz, mintha a hangzás kárára ink. kevesebb kábelt használsz.....
---ez magánvélemény, tehát teljességgel támadható----
-
Salvador20
őstag
köszi a rajzot
rárakta az i-re a pontot
mennyi hely lenne a sub és az asztal között? pont ott van a sub-nak a nyílása, ahová tenni szeretnéd, sztem kell helyet adni neki, hogy kiszólja magát, én legalábbis úgy vettem észre,mig az asztal mellett jobbról volt, nem hallottam olyan szépen szólni, mióta átraktam bal oldalra sokkal jobb. lehet csak placebo -
törölt tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz - az asztalon, előttem van a vezérlő, de valahogy mindig a billentyűzet mellé kerül a távirányító, s inkább azt használom. Bármilyen funkciót elérek úgy, hogy lényegében meg sem kell mozdulnom.
Szerintem Te is így leszel vele, mert sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mintha közvetlenül a vezérlőn matatna az ember.
-
Henryk
aktív tag
Távirányító?
Nekem az asztalon tőlem kb 40centire van a vezérlő, előtte 10centire a távirányító, de még ilyenkor is inkább azt használom, hogy ne maszatoljam össze a vezérlőt. Elég ha a távot odaviszed mindent tud amire szükséged lehet zenehallgatásnál is. Csak akkor nyúlok a tekerőhöz ha véletlenül "kicsit" fentebb tekerve hagytam (pl éjszaka rádugom a fülest és felnyomom a hangot) és rám akar szakadni a plafon mikor benyomom a zenétna ilyenkor jó hogy ha közel van és egy laza mozdulatal meg lehet előzni a szomszédok tömeges felvonulását az ajtó előtt.
-
Henryk
aktív tag
Szia!
Igen van rajta optikai, koax, és 3jack+1oldalt.
Nyugodtan lehet használni minden bemenetet egyszerre, a vezérlőn és a távirányítón is van forrás választó gomb(a távon mindegyikhez külön gomb).
A subtól 2 méter a vezérlő kábele.Nem érdemes a legolcsóbb helyről venni, ami ha jól tudom a Pixmania, mert sok gondod lehet ha esetleg garanciális ügyed lenne. Inkább valami hozzád közeli,vagy megbízható bolttól vedd.
Itt találsz pár boltot ahol van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest