- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Ha Mplayert használsz akkor próbálj meg visszavenni az SRS effektusból, valamint a True Bass-ból is. Ha ez sem segít akkor kapcsold ki ezeket a beállításokat. Az EQ-t állítsd alaphelyzetbe. Ha végképp nincs megoldás, akkor próbáld az X-FI-d gyári lejátszójával vagy pedig foobarral, vagy más lejátszóval.
-
Salvador20
őstag
van egy alapbeállítása, egy gyári,amit alapértelmezettként indít, ha teljesen áramtalanítod. Nekem pl sum 0-ás hang 0-án center max-on surround maxon és pl movie directen....sztem ez is változó, lehet ahogy kipróbálják a gyárban, azt a beállítást jegyzi meg v. vmi ilyesmi
-
-
B.A.T.
tag
Ha 10 m2-es szobában kevés a mélye, akkor ott tutira valami gáz van, egy ilyen kis méretű szobában általában dúsabb, ütősebb a basszus. A falak okozta visszaverődések miatt a kickbass és a sub tartományokban is ki kell, hogy emeljen, fura...
Sarokban helyezted el a SUB-ot?
-
törölt tag
Az valóban nincs benne, a Logitech honlapján (be van linkelve) szerepel a specifikációk között. Annak idején olyan 2 ezer forint körül vettem, ennél szerintem most sem éri meg többet áldozni rá.
Nem olyan ritka az, közben találtam is egyet.
-
törölt tag
Nincs mit, nem volt az annyira zöld, csak egy kicsit kusza!
A kábelben sajnos nem tudok segíteni, én is csak annyit tudnék tenni, hogy utána keresek. Azért egy ötletem van. Az ASUS Xonar kártyákhoz adnak ilyet, s ha valakinek nem kell a tulajok közül, lehet olcsón le tudsz boltolni egyet. Csak a Toslink átalakítókat is kérd el hozzá.
Itthon nekem is van egy, de nem merem eladni, hátha kitolok magammal - ki tudja, mikor kellhet még.
-
törölt tag
Az első hozzászólásban találsz egy összefoglalót, olvasd át.
Optikai kábelre lesz szükséged, 3,5 mm - Toslink jack végekkel. Hogy hol lehet ilyet kapni, azt nem tudom, régen a Saturban és hasonló boltokban is volt, de ott már egy jó ideje nem láttam.
Coax kábel felejtős, ha optikai kimenet van a kártyádon. Analógon természetesen össze tudod kötni, s Xp alatt elég kiválasztani a megfelelő forrást, rögtön szólni fog. Vista alatt a Sound panelen be kell állítani, melyik kimenetet akarod használni.A zenét felesleges effektezni, sima Stereo, vagy Stereo x2 a legjobb.
Lujgi:
Magyarul leírta, hogy optikai kimenet van a kártyán! Akkor miért vetetnél vele coax kábelt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest