- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gál István
senior tag
Arra gondoltam ezalatt hogy egy Genius nem fog úgy szólni neked mint egy Logi Z sorozat szatellit vagy egy GigaWorks. Az egyik fajta 15W a másik 60-70. Hiába mondják sokan hogy ezek a nem számítanak, nyilvánvalóan jobb az egyik a másiknál, még ha nem is valósak a megadott adatok.
A minőséget pedig úgy befolyásolja, hogy amíg az egyik már full hangerőn erőlködik és torzít, a másik még mindig szebben és tisztábban adja ki ugyanazt a hangot, mondjuk fél hangerőn.
Remélem érthető.
-
Turbolada II
őstag
Hát igen, egy 16 de inkább 20 centis hangszóró az tartósan is tud 60-70W-ot, de egy 7 centis? Nevetséges. Eddig a legnagyobb teljesítmény amit szobai környezetben használtam az 2X50W volt a két nagy egyenként 20 kilós hangfalammal. Mondanom sem kell 1-2 óráig csengett tőle a fülem. A Genius sokkal "gagyibb" gyártó, de csak elméletben. Azok legalább fából készítik a dobozokat, valóshoz közeli teljesítményt adnak meg, és megbízhatóbb rendszereket gyártanak (többnyire) . Ja és ezt jóval kevesebb pénzért.
-
törölt tag
Hideg tejben nem oldódik annyira a kakaópor.
"De amennyire jó zenére egy ilyen szett legalább annyira jó hm-ra egy sztereo szett..."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, de azt hiszem tudom mire gondolsz, szóval nem mennék bele.
Az tényleg érdekes, hogy nincs sztereó topic a Ph!-n. A házimozi erősítős témában néha érintették a kérdést, de ennél részletesebben - egészen tegnapig
- nem találkoztam a fórumon a témával. Pedig jó lenne erről részletesebben is olvasni a megfelelő helyen.
-
törölt tag
Bhászkijj, akkor várd meg amíg kihűl!
"Én a hifi topicban is tartom magam ahhoz, hogy a Z-5500 egy jó hangrendszer házimozia és játékra."
Nekünk zenére is jó. Naná hogy a sztereó még jobb lenne, ezt senki nem vitatja. De ez egy univerzális szett (a sztereó nem az), ami ár/értékben még mindig a legjobbak között van, ennek megfelelően kéretik kezelni.
-
Turbolada II
őstag
Mondj ellentmondásokat.
Amit írsz az ba cy lusra is igaz. Úgy válaszolt nekem, hogy el sem olvasta amit írtam. Én vettem a fáradtságot hogy elolvassam mit ír. Akkor sem lehet lenézni az embereket. Engem mondjuk ne is próbáljon, mert lehet hogy többet tud, de én is értek a zenéhez. -
Kis zöld izé
senior tag
-
törölt tag
Önmagában a Z-5500 is nagyon jó, sőt, viszont ha már 7.1, akkor komolyabb rendszert szeretnék. Hangfalakból jelenleg az NS-M525-ök és az NS-C525 a jelölt.
-
Kis zöld izé
senior tag
Szerintem maradhatunk annyiban, hogy nem én kezdtem a kötözködést..... elég szomorú, hogy 2654 nap után ennyit tudsz csak hozzászólni a dolgokhoz.... egyébként nem anyáztam, az nem így hangzott volna másrészt nem szokásom...
Már így is eléggé lesüllyedtem a szintetekre, így hát tényleg ez volt az utolsó hsz.-em ezzel a témával kapcsolatban! -
Skizz
addikt
Hűténylegnahát!
1.
Amiért nekem speciel nem lenne jó a sztereó: a méret. Polcsugárzóban lévő mély nekem nem elég, bár el tudnám helyezni szépen és szép magasa van (ribbon) - egy rubiconról beszélek, de a neve most nem jut eszembe. Az álló az szép és jó, nekem is fáj rá a fogam, de nem férne el a szobámban nappaliba meg nem költök rá százezreket, ha havi 3-4 alkalommal nézek meg egy filmet.2.
A z-5500 és a többi pc-s hangcucc 95%-át nem zenére, hanem játékra és filmre találták ki. Ezen a két ponton pedig megállja a helyét, akár hiszitek, kedves hifis barátaim, akár nem. -
Kis zöld izé
senior tag
Te látod a topic címét?
Természetesen egyéni jogod, hozzászólni a témához építő és nem okoskodó, illetve unaloműző jelleggel mint ahogyan te teszed. Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy vannak nagyon komoly audiophil hangrendszerek, de ez nem az a topic.
Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy sajnos sok széria hibás darab kerül ki mostanság a piacra ebből a szettből, de akinek rendesen működik, beleértve jómagamat is, az tudja azt is, hogy elég keményet szól a cuccos, a 70k-s árkategóriában.... kérlek, hogy ilyen hozzászólásokkal ne szemeteld a topicot, van már így is egy rakás nem ide illő hsz. itt!
Amúgy peace! -
Salvador20
őstag
úúújjj.....egy kicsit összekutyultad a 2 kategóriát..Ha mozis divx filmet akarsz nézni, akkor tényleg nincs sok értelme sokpontegyes hangfalszettnek, mivel már ha stereoba menne, az is sok lenne, de ha gépen is igazán jó erősítő+hangfalszettet akarsz venni, akkor jól a zsebedbe kell nyúlni(az említett páros is 120-130 körny van). Amikor az itthoniak megvették a TVhez az Erősítőt+a 7.1-et,az sem 50-60ból jött ki.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged